Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22066

Назва: Управление производственными запасами по отклонениям в их стоимости в организациях бытового обслуживания республики беларусь
Інші назви: Management of production stocks on deviations in their cost in the organizations of consumer services of republic of belarus
Автори: Irina, Orlova
Yauhen, Bantsevich
Орлова, Ирина
Банцевич, Евгений
Приналежність: Могилёвский государственный университет продовольствия
Бібліографічний опис: Орлова И. Управление производственными запасами по отклонениям в их стоимости в организациях бытового обслуживания республики беларусь / Ирина Орлова, Евгений Банцевич // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 50. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description: Irina O., Yauhen B. (2017) Upravlenie proizvodstvennymi zapasami po otkloneniiam v ikh stoimosti v orhanizatsiiakh bytovoho obsluzhivaniia respubliki belarus [Management of production stocks on deviations in their cost in the organizations of consumer services of republic of belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 50 [in Russian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 338
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 50
Початкова сторінка: 50
Кінцева сторінка: 50
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22066
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.