Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22066

Titel: Управление производственными запасами по отклонениям в их стоимости в организациях бытового обслуживания республики беларусь
Övriga titlar: Management of production stocks on deviations in their cost in the organizations of consumer services of republic of belarus
Författare: Irina, Orlova
Yauhen, Bantsevich
Орлова, Ирина
Банцевич, Евгений
Affiliation: Могилёвский государственный университет продовольствия
Bibliographic description (Ukraine): Орлова И. Управление производственными запасами по отклонениям в их стоимости в организациях бытового обслуживания республики беларусь / Ирина Орлова, Евгений Банцевич // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 50. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Irina O., Yauhen B. (2017) Upravlenie proizvodstvennymi zapasami po otkloneniiam v ikh stoimosti v orhanizatsiiakh bytovoho obsluzhivaniia respubliki belarus [Management of production stocks on deviations in their cost in the organizations of consumer services of republic of belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 50 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivningsdatum: 11-okt-2017
Date of entry: 28-okt-2017
Utgivare: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 338
Number of pages: 1
Page range: 50
Start page: 50
End page: 50
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22066
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Samling:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!