Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22066

Tytuł: Управление производственными запасами по отклонениям в их стоимости в организациях бытового обслуживания республики беларусь
Inne tytuły: Management of production stocks on deviations in their cost in the organizations of consumer services of republic of belarus
Authors: Irina, Orlova
Yauhen, Bantsevich
Орлова, Ирина
Банцевич, Евгений
Akcesoria: Могилёвский государственный университет продовольствия
Cytat: Орлова И. Управление производственными запасами по отклонениям в их стоимости в организациях бытового обслуживания республики беларусь / Ирина Орлова, Евгений Банцевич // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 50. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description: Irina O., Yauhen B. (2017) Upravlenie proizvodstvennymi zapasami po otkloneniiam v ikh stoimosti v orhanizatsiiakh bytovoho obsluzhivaniia respubliki belarus [Management of production stocks on deviations in their cost in the organizations of consumer services of republic of belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 50 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 338
Strony: 1
Zakres stron: 50
Główna strona: 50
Strona końcowa: 50
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22066
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi