Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22062

Назва: Оцінка антибіотикорезистентності ентерококів молочних продуктів домашнього виробництва на агропродовольчих ринках
Інші назви: Assessment of antibiotic resistance of enterococci isolated from dairy products of domestic production in agro-food markets
Автори: Горюк, Юлія
Горюк, Віктор
Мушинський, Андрій
Horiuk, Yulia
Horiuk, Viktor
Mushynskyi, Andrii
Приналежність: Подільський державний аграрно-технічний університет, Україна
Бібліографічний опис: Горюк Ю. Оцінка антибіотикорезистентності ентерококів молочних продуктів домашнього виробництва на агропродовольчих ринках / Юлія Горюк, Віктор Горюк, Андрій Мушинський // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 42–43. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description: Horiuk Y., Horiuk V., Mushynskyi A. (2017) Otsinka antybiotykorezystentnosti enterokokiv molochnykh produktiv domashnoho vyrobnytstva na ahroprodovolchykh rynkakh [Assessment of antibiotic resistance of enterococci isolated from dairy products of domestic production in agro-food markets]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 42-43 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 637.075
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 42-43
Початкова сторінка: 42
Кінцева сторінка: 43
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22062
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Перелік літератури: 1. Видовий склад бактерій роду Enterococcus молока сирого та сиру кисломолочного домашнього виробництва, їх чутливість до антибактеріальних препаратів // Ю. В. Горюк, М. Д. Кухтин, Ю. Б. Перкій, В. В. Горюк, В. І. Семанюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. − 2016. − Т.18, №3(70). − С. 44 − 48
References: 1. Vydovyi sklad bakterii rodu Enterococcus moloka syroho ta syru kyslomolochnoho domashnoho vyrobnytstva, yikh chutlyvist do antybakterialnykh preparativ, Yu. V. Horiuk, M. D. Kukhtyn, Yu. B. Perkii, V. V. Horiuk, V. I. Semaniuk, Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii im. S. Z. Hzhytskoho. − 2016. − V.18, No 3(70). − P. 44 − 48
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.