Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22062

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорюк, Юлія
dc.contributor.authorГорюк, Віктор
dc.contributor.authorМушинський, Андрій
dc.contributor.authorHoriuk, Yulia
dc.contributor.authorHoriuk, Viktor
dc.contributor.authorMushynskyi, Andrii
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:26Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:26Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationГорюк Ю. Оцінка антибіотикорезистентності ентерококів молочних продуктів домашнього виробництва на агропродовольчих ринках / Юлія Горюк, Віктор Горюк, Андрій Мушинський // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 42–43. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22062-
dc.format.extent42-43
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleОцінка антибіотикорезистентності ентерококів молочних продуктів домашнього виробництва на агропродовольчих ринках
dc.title.alternativeAssessment of antibiotic resistance of enterococci isolated from dairy products of domestic production in agro-food markets
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.075
dc.relation.references1. Видовий склад бактерій роду Enterococcus молока сирого та сиру кисломолочного домашнього виробництва, їх чутливість до антибактеріальних препаратів // Ю. В. Горюк, М. Д. Кухтин, Ю. Б. Перкій, В. В. Горюк, В. І. Семанюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. − 2016. − Т.18, №3(70). − С. 44 − 48
dc.relation.referencesen1. Vydovyi sklad bakterii rodu Enterococcus moloka syroho ta syru kyslomolochnoho domashnoho vyrobnytstva, yikh chutlyvist do antybakterialnykh preparativ, Yu. V. Horiuk, M. D. Kukhtyn, Yu. B. Perkii, V. V. Horiuk, V. I. Semaniuk, Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii im. S. Z. Hzhytskoho. − 2016. − V.18, No 3(70). − P. 44 − 48
dc.identifier.citationenHoriuk Y., Horiuk V., Mushynskyi A. (2017) Otsinka antybiotykorezystentnosti enterokokiv molochnykh produktiv domashnoho vyrobnytstva na ahroprodovolchykh rynkakh [Assessment of antibiotic resistance of enterococci isolated from dairy products of domestic production in agro-food markets]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 42-43 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationПодільський державний аграрно-технічний університет, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage42
dc.citation.epage43
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.