Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22062

Tytuł: Оцінка антибіотикорезистентності ентерококів молочних продуктів домашнього виробництва на агропродовольчих ринках
Inne tytuły: Assessment of antibiotic resistance of enterococci isolated from dairy products of domestic production in agro-food markets
Authors: Горюк, Юлія
Горюк, Віктор
Мушинський, Андрій
Horiuk, Yulia
Horiuk, Viktor
Mushynskyi, Andrii
Affiliation: Подільський державний аграрно-технічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Горюк Ю. Оцінка антибіотикорезистентності ентерококів молочних продуктів домашнього виробництва на агропродовольчих ринках / Юлія Горюк, Віктор Горюк, Андрій Мушинський // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 42–43. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Horiuk Y., Horiuk V., Mushynskyi A. (2017) Otsinka antybiotykorezystentnosti enterokokiv molochnykh produktiv domashnoho vyrobnytstva na ahroprodovolchykh rynkakh [Assessment of antibiotic resistance of enterococci isolated from dairy products of domestic production in agro-food markets]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 42-43 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 637.075
Strony: 2
Zakres stron: 42-43
Główna strona: 42
Strona końcowa: 43
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22062
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Wykaz piśmiennictwa: 1. Видовий склад бактерій роду Enterococcus молока сирого та сиру кисломолочного домашнього виробництва, їх чутливість до антибактеріальних препаратів // Ю. В. Горюк, М. Д. Кухтин, Ю. Б. Перкій, В. В. Горюк, В. І. Семанюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. − 2016. − Т.18, №3(70). − С. 44 − 48
References: 1. Vydovyi sklad bakterii rodu Enterococcus moloka syroho ta syru kyslomolochnoho domashnoho vyrobnytstva, yikh chutlyvist do antybakterialnykh preparativ, Yu. V. Horiuk, M. D. Kukhtyn, Yu. B. Perkii, V. V. Horiuk, V. I. Semaniuk, Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii im. S. Z. Hzhytskoho. − 2016. − V.18, No 3(70). − P. 44 − 48
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi