Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22072

Назва: Роль сбытовой политики в деятельности молокоперерабатывающих предприятий в республике беларусь
Інші назви: The role of the marketing policy in the activity of milk processing enterprises in the republic of belarus
Автори: Labkova, Oxana
Лабкова, Оксана
Приналежність: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Бібліографічний опис: Лабкова О. Роль сбытовой политики в деятельности молокоперерабатывающих предприятий в республике беларусь / Оксана Лабкова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 59–60. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description: Labkova O. (2017) Rol sbytovoi politiki v deiatelnosti molokopererabatyvaiushchikh predpriiatii v respublike belarus [The role of the marketing policy in the activity of milk processing enterprises in the republic of belarus]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 59-60 [in Russian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 358.1
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 59-60
Початкова сторінка: 59
Кінцева сторінка: 60
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22072
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.