Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22132

Назва: Отримання біомаси кормової водорості Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. для потреб аквакультури
Інші назви: Obtaining of a biomass Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. for aquaculture needs
Автори: Чебан, Лариса
Чміль, Андрій
Марченко, Михайло
Cheban, Larysa
Chmil, Andrii
Marchenko, Mykhailo
Приналежність: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Бібліографічний опис: Чебан Л. Отримання біомаси кормової водорості Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. для потреб аквакультури / Лариса Чебан, Андрій Чміль, Михайло Марченко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 145–146. — (Харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Cheban L., Chmil A., Marchenko M. (2017) Otrymannia biomasy kormovoi vodorosti Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. dlia potreb akvakultury [Obtaining of a biomass Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. for aquaculture needs]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 145-146 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 582.263
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 145-146
Початкова сторінка: 145
Кінцева сторінка: 146
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22132
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.