Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22132
Назва: | Отримання біомаси кормової водорості Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. для потреб аквакультури |
Інші назви: | Obtaining of a biomass Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. for aquaculture needs |
Автори: | Чебан, Лариса Чміль, Андрій Марченко, Михайло Cheban, Larysa Chmil, Andrii Marchenko, Mykhailo |
Приналежність: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Бібліографічний опис: | Чебан Л. Отримання біомаси кормової водорості Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. для потреб аквакультури / Лариса Чебан, Андрій Чміль, Михайло Марченко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 145–146. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Cheban L., Chmil A., Marchenko M. (2017) Otrymannia biomasy kormovoi vodorosti Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. dlia potreb akvakultury [Obtaining of a biomass Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. for aquaculture needs]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 145-146 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 582.263 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 145-146 |
Початкова сторінка: | 145 |
Кінцева сторінка: | 146 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22132 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.