Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22059
Назва: | Фізичні процеси, які відбуваються при зберіганні продовольчих товарів |
Інші назви: | Physical processes that occur when storing food products |
Автори: | Міщук, Оксана Іванівна Mishchuk, Oksana |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Міщук О. І. Фізичні процеси, які відбуваються при зберіганні продовольчих товарів / Оксана Міщук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 37. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Mishchuk O. (2017) Fizychni protsesy, yaki vidbuvaiutsia pry zberihanni prodovolchykh tovariv [Physical processes that occur when storing food products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 37 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 641.643 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 37 |
Початкова сторінка: | 37 |
Кінцева сторінка: | 37 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22059 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Mishchuk_O-Physical_processes_that_occur_37.pdf | 277,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Mishchuk_O-Physical_processes_that_occur_37.djvu | 15,13 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Mishchuk_O-Physical_processes_that_occur_37__COVER.jpg | 190,66 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.