กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22059

ระเบียนเมทาดาทาแบบเต็ม
ฟิลด์ DC ค่าภาษา
dc.contributor.authorМіщук, Оксана Іванівна
dc.contributor.authorMishchuk, Oksana
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:25Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:25Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationМіщук О. І. Фізичні процеси, які відбуваються при зберіганні продовольчих товарів / Оксана Міщук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 37. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22059-
dc.format.extent37
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleФізичні процеси, які відбуваються при зберіганні продовольчих товарів
dc.title.alternativePhysical processes that occur when storing food products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc641.643
dc.identifier.citationenMishchuk O. (2017) Fizychni protsesy, yaki vidbuvaiutsia pry zberihanni prodovolchykh tovariv [Physical processes that occur when storing food products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 37 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage37
dc.citation.epage37
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Mishchuk_O-Physical_processes_that_occur_37.pdf277,61 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Mishchuk_O-Physical_processes_that_occur_37.djvu15,13 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Mishchuk_O-Physical_processes_that_occur_37__COVER.jpg190,66 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น