Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22059

ชื่อเรื่อง: Фізичні процеси, які відбуваються при зберіганні продовольчих товарів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Physical processes that occur when storing food products
ผู้แต่ง: Міщук, Оксана Іванівна
Mishchuk, Oksana
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Міщук О. І. Фізичні процеси, які відбуваються при зберіганні продовольчих товарів / Оксана Міщук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 37. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Mishchuk O. (2017) Fizychni protsesy, yaki vidbuvaiutsia pry zberihanni prodovolchykh tovariv [Physical processes that occur when storing food products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 37 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 641.643
Number of pages: 1
Page range: 37
Start page: 37
End page: 37
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22059
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Mishchuk_O-Physical_processes_that_occur_37.pdf277,61 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Mishchuk_O-Physical_processes_that_occur_37.djvu15,13 kBDjVuVis/Åpne
SPHNP_2017_Mishchuk_O-Physical_processes_that_occur_37__COVER.jpg190,66 kBJPEGVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright