Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22059
Tytuł: | Фізичні процеси, які відбуваються при зберіганні продовольчих товарів |
Inne tytuły: | Physical processes that occur when storing food products |
Authors: | Міщук, Оксана Іванівна Mishchuk, Oksana |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Міщук О. І. Фізичні процеси, які відбуваються при зберіганні продовольчих товарів / Оксана Міщук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 37. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Mishchuk O. (2017) Fizychni protsesy, yaki vidbuvaiutsia pry zberihanni prodovolchykh tovariv [Physical processes that occur when storing food products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 37 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 641.643 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 37 |
Główna strona: | 37 |
Strona końcowa: | 37 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22059 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Mishchuk_O-Physical_processes_that_occur_37.pdf | 277,61 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Mishchuk_O-Physical_processes_that_occur_37.djvu | 15,13 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Mishchuk_O-Physical_processes_that_occur_37__COVER.jpg | 190,66 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi