Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22094
Назва: | Вплив сортових характеристик томатів на процес сушіння |
Інші назви: | Influence of sorts characteristics of tomatoes on drying process |
Автори: | Мельнічук, О. Юкало, В. Корнутяк, О. Melnichuk, O. Yukalo, V. Kornutyak, O. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Мельнічук О. Вплив сортових характеристик томатів на процес сушіння / О. Мельнічук, В. Юкало, О. Корнутяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 91. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Melnichuk O., Yukalo V., Kornutyak O. (2017) Vplyv sortovykh kharakterystyk tomativ na protses sushinnia [Influence of sorts characteristics of tomatoes on drying process]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 91 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 664.8.047 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 91 |
Початкова сторінка: | 91 |
Кінцева сторінка: | 91 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22094 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Melnichuk_O-Influence_of_sorts_characteristics_91.pdf | 277,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Melnichuk_O-Influence_of_sorts_characteristics_91.djvu | 16,26 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Melnichuk_O-Influence_of_sorts_characteristics_91__COVER.jpg | 170,2 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.