Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22094
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мельнічук, О. | |
| dc.contributor.author | Юкало, В. | |
| dc.contributor.author | Корнутяк, О. | |
| dc.contributor.author | Melnichuk, O. | |
| dc.contributor.author | Yukalo, V. | |
| dc.contributor.author | Kornutyak, O. | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
| dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:35Z | - |
| dc.date.available | 2017-10-28T10:21:35Z | - |
| dc.date.created | 2017-10-11 | |
| dc.date.issued | 2017-10-11 | |
| dc.identifier.citation | Мельнічук О. Вплив сортових характеристик томатів на процес сушіння / О. Мельнічук, В. Юкало, О. Корнутяк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 91. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22094 | - |
| dc.format.extent | 91 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
| dc.title | Вплив сортових характеристик томатів на процес сушіння | |
| dc.title.alternative | Influence of sorts characteristics of tomatoes on drying process | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.8.047 | |
| dc.identifier.citationen | Melnichuk O., Yukalo V., Kornutyak O. (2017) Vplyv sortovykh kharakterystyk tomativ na protses sushinnia [Influence of sorts characteristics of tomatoes on drying process]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 91 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 91 | |
| dc.citation.epage | 91 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Melnichuk_O-Influence_of_sorts_characteristics_91.pdf | 277,73 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Melnichuk_O-Influence_of_sorts_characteristics_91.djvu | 16,26 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Melnichuk_O-Influence_of_sorts_characteristics_91__COVER.jpg | 170,2 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!