Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22073
| Başlık: | Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів |
| Diğer Başlıklar: | Modern technologies of production and economic influence on quality and safety of foodstuffs |
| Yazarlar: | Покотило, Олег Новіков, Ілля Pokotylo, Oleg Novikov, Ilya |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Покотило О. Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів / Олег Покотило, Ілля Новіков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 61–62. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Pokotylo O., Novikov I. (2017) Suchasni tekhnolohii vyrobnytstva ta ekonomichnyi vplyv na yakist i bezpeku prodovolchykh tovariv [Modern technologies of production and economic influence on quality and safety of foodstuffs]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 61-62 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Yayın Tarihi: | 11-Eki-2017 |
| Date of entry: | 28-Eki-2017 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 61-62 |
| Start page: | 61 |
| End page: | 62 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22073 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Pokotylo_O-Modern_technologies_of_production_61-62.pdf | 426,91 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| SPHNP_2017_Pokotylo_O-Modern_technologies_of_production_61-62.djvu | 27,13 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| SPHNP_2017_Pokotylo_O-Modern_technologies_of_production_61-62__COVER.jpg | 190,05 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.