Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22073

Titolo: Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів
Titoli alternativi: Modern technologies of production and economic influence on quality and safety of foodstuffs
Autori: Покотило, Олег
Новіков, Ілля
Pokotylo, Oleg
Novikov, Ilya
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Покотило О. Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів / Олег Покотило, Ілля Новіков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 61–62. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Pokotylo O., Novikov I. (2017) Suchasni tekhnolohii vyrobnytstva ta ekonomichnyi vplyv na yakist i bezpeku prodovolchykh tovariv [Modern technologies of production and economic influence on quality and safety of foodstuffs]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 61-62 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data: 11-ott-2017
Date of entry: 28-ott-2017
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664
Number of pages: 2
Page range: 61-62
Start page: 61
End page: 62
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22073
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.