Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22073

Tytuł: Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів
Inne tytuły: Modern technologies of production and economic influence on quality and safety of foodstuffs
Authors: Покотило, Олег
Новіков, Ілля
Pokotylo, Oleg
Novikov, Ilya
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Покотило О. Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів / Олег Покотило, Ілля Новіков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 61–62. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Pokotylo O., Novikov I. (2017) Suchasni tekhnolohii vyrobnytstva ta ekonomichnyi vplyv na yakist i bezpeku prodovolchykh tovariv [Modern technologies of production and economic influence on quality and safety of foodstuffs]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 61-62 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664
Strony: 2
Zakres stron: 61-62
Główna strona: 61
Strona końcowa: 62
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22073
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi