Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22073
Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Покотило, Олег | |
| dc.contributor.author | Новіков, Ілля | |
| dc.contributor.author | Pokotylo, Oleg | |
| dc.contributor.author | Novikov, Ilya | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
| dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:29Z | - |
| dc.date.available | 2017-10-28T10:21:29Z | - |
| dc.date.created | 2017-10-11 | |
| dc.date.issued | 2017-10-11 | |
| dc.identifier.citation | Покотило О. Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів / Олег Покотило, Ілля Новіков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 61–62. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22073 | - |
| dc.format.extent | 61-62 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
| dc.title | Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів | |
| dc.title.alternative | Modern technologies of production and economic influence on quality and safety of foodstuffs | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.identifier.citationen | Pokotylo O., Novikov I. (2017) Suchasni tekhnolohii vyrobnytstva ta ekonomichnyi vplyv na yakist i bezpeku prodovolchykh tovariv [Modern technologies of production and economic influence on quality and safety of foodstuffs]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 61-62 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 61 | |
| dc.citation.epage | 62 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Pokotylo_O-Modern_technologies_of_production_61-62.pdf | 426,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Pokotylo_O-Modern_technologies_of_production_61-62.djvu | 27,13 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Pokotylo_O-Modern_technologies_of_production_61-62__COVER.jpg | 190,05 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.