Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22073

Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorПокотило, Олег
dc.contributor.authorНовіков, Ілля
dc.contributor.authorPokotylo, Oleg
dc.contributor.authorNovikov, Ilya
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:29Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:29Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationПокотило О. Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів / Олег Покотило, Ілля Новіков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 61–62. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22073-
dc.format.extent61-62
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleСучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів
dc.title.alternativeModern technologies of production and economic influence on quality and safety of foodstuffs
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664
dc.identifier.citationenPokotylo O., Novikov I. (2017) Suchasni tekhnolohii vyrobnytstva ta ekonomichnyi vplyv na yakist i bezpeku prodovolchykh tovariv [Modern technologies of production and economic influence on quality and safety of foodstuffs]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 61-62 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage61
dc.citation.epage62
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.