Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22090

Назва: Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів
Інші назви: Application of aerosol packing in production of foods
Автори: Назарко, Ірина Степанівна
Матіяш, Ольга
Nazarko, Iryna
Matiiash, Olha
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Назарко І. С. Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів / Ірина Назарко, Ольга Матіяш // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 85. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Nazarko I., Matiiash O. (2017) Zastosuvannia aerozolnykh upakovok u vyrobnytstvi kharchovykh produktiv [Application of aerosol packing in production of foods]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 85 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 664.8/9
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 85
Початкова сторінка: 85
Кінцева сторінка: 85
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22090
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.