Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22090

Tytuł: Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів
Inne tytuły: Application of aerosol packing in production of foods
Authors: Назарко, Ірина Степанівна
Матіяш, Ольга
Nazarko, Iryna
Matiiash, Olha
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Назарко І. С. Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів / Ірина Назарко, Ольга Матіяш // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 85. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Nazarko I., Matiiash O. (2017) Zastosuvannia aerozolnykh upakovok u vyrobnytstvi kharchovykh produktiv [Application of aerosol packing in production of foods]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 85 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.8/9
Strony: 1
Zakres stron: 85
Główna strona: 85
Strona końcowa: 85
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22090
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi