Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22090

Title: Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів
Other Titles: Application of aerosol packing in production of foods
Authors: Назарко, Ірина Степанівна
Матіяш, Ольга
Nazarko, Iryna
Matiiash, Olha
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Назарко І. С. Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів / Ірина Назарко, Ольга Матіяш // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 85. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Nazarko I., Matiiash O. (2017) Zastosuvannia aerozolnykh upakovok u vyrobnytstvi kharchovykh produktiv [Application of aerosol packing in production of foods]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 85 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 11-Oct-2017
Date of entry: 28-Oct-2017
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.8/9
Number of pages: 1
Page range: 85
Start page: 85
End page: 85
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22090
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.