Collection's Items (Sorted by Bidalketa data in Beherako order): 1 to 86 of 86
| Mota | Argitalpen-data | Date of entry | Titulua | Egilea/k |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіях | Гуць, В. С.; Полєвода, Ю. А.; Симонік, Б. В.; Goots, V.; Polievoda, Y.; Symonik, B. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Визначення параметрів напружено-деформованого стану тіста методом математичного і комп’ютерного моделювання | Стадник, Ігор Ярославович; Жуковський, А. В.; Кірічек, В. А.; Stadnyk, I. Y.; Zhukovskyi, A. V.; Kirichek, V. A. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогодення | Зварич, Наталя Миколаївна; Марценюк, В. О.; Zvarych, N.; Martseniuk, V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Пристрої захисту населення від негативного впливу електромагнітного випромінювання | Павленко, А. Р.; Pavlenko, A. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Для нотаток | - |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктів | Білуха, Г. М.; Моісеєва, Л. О.; Романчук, І. О.; Bilukha, G.; Moiseieva, L.; Romanchuk, I. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Використання спіруліни у технології сиркових виробів | Дацишин, К. Є.; Воробець, Д. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Vorobets, D. I. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Видавнича сторінка | - |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Екстракт дубовий водний – альтернатива дубової бочки | Луканін, О. С.; Мельник, Н. Б.; Lukanin, O. S.; Melnyk, N. B. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Проблема нітратів у молоці | Лайтер, Я.; Лайтер-Москалюк, С.; Кухтин, М.; Laiter, Ya.; Laiter-Moskaliuk, S.; Kukhtyn, M. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Здорове харчування як фактор профілактики метаболічного синдрому | Бекус, І. Р.; Bekus, I. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Використання сухофруктів у технології десертних страв | Івашина, Л. Л.; Бишовець, Л. Г.; Ivashyna, L.; Byshovets, L. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Підвищення ефективності процесів відтиску та сушіння казеїну | Савич, І. А.; Кравчук, А. С.; Стадницький, М. А.; Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Savych, I. A.; Kravchuk, A. S.; Stadnytskyi, M. A.; Shynkaryk, M. M.; Kravets, O. I. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Тенденції впровадження СМАРТ-систем для діагностики технологічного обладнання переробних виробництв | Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Ресурсозберігаючі та природоохоронні ризики при виробництві сиру кисломолочного на сучасних механізованих лініях | Кравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Паперняк, Р. В.; Лукіянчук, Б. Я.; Kravets, O. I.; Shynkaryk, M. M.; Paperniak, R. V.; Lukiyanchuk, B. Ya. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Перспективність використання мальтитолу у технології виробництва булочок зниженої калорійності | Войтович, К. І.; Voitovich, K. I. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Vibration aspects of cavitation processes in hydrodynamic devices of the Venturi tube type | Вітенько, Тетяна Миколаївна; Вітенько, Д. О.; Vitenko, T.; Vitenko, D. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі | Михайлицька, О. Р.; Наговська, В. О.; Мороз, Л. Я.; Mykhaylytska, O. R.; Nagovska, V. O.; Moroz, L. Ya. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Новітні підходи в управлінні цивільним захистом у воєнний час | Стручок, В.; Struchok, V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарства | Лялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Розроблення технології масляної пасти зі смаком полуниці для дітей | Білик, О. Я.; Сливка, Н. Б.; Лучка, І. В.; Bilyk, O. Ya.; Slyvka, N. B.; Luchka, I. V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Діоксид хлору як засіб забезпечення безпечності та якості свіжих овочів та фруктів | Мокієнко, А. В.; Mokienko, A. V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Висолювання як метод отримання рідкого ізоляту люпинового білка: технологічні параметри та функціональні характеристики | Стець, М. Г.; Гавриляк, В. В.; Stets, M. G.; Havryliak, V. V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну зберігання курячого філе | Пасічний, В. М.; Святненко, Р. С.; Маринін, А. І. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | ГМО в харчовій промисловості: виклики безпечності та перспективи контролю якості | Чорнорот, О. Ю.; Chornorot, O. Yu. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Вплив соматичних клітин на якість та технологічні властивості молока | Кухтин, Микола Дмитрович; Васильків, О. Б.; Пундяк, Т. О.; Kukhtyn, M. D.; Vasylkiv, O. B.; Pundyak, T. O. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукумі | Ткач, Володимир; Білецька, Галина; Назарко, Ірина Степанівна; Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау; Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш; Tkach, V.; Biletska, G.; Nazarko, I.; Gaivão, Isabel O'Neill; Ana Isabel Novo de Barros |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловості | Салавеліс, А. Д.; Павловський, С. М.; Лазаренко, Н. А.; Salavelis, A. D.; Pavlovskyi, S. M.; Lazarenko, N. A. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganisms | Kaprelyants, L. V.; Velichko, T. O.; Pozhitkova, L. G. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Виявлення та контроль мікропластику у харчових продуктах і воді | Стадник, Ігор Ярославович; Пилипець, Оксана Михайлівна; Stadnyk, I. Ya.; Pylypets, O. M. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Теоретична модель визначення тіабендазолу (Е 233) на катоді, модифікованому ванадій (ІІІ) оксигідроксидом | Ткач, Володимир; Морозова, Тетяна; Іванушко, Яна; Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау; Мартінш-Бесса, Ана; Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш; Ягодинець, Петро; Жозе Інасіу Феррау ді Пайва Мартінш; Tkach, V.; Morozova, T.; Ivanushko, Ya.; Gaivão, Isabel O'Neill; Martins-Bessa, Ana; Ana Isabel Novo de Barros; Yagodynets, P.; Martins, José Inácio Ferrão |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Визначення цукрозамінників сукралоза та еритритол в рідинах для електронних цигарок | Ткач, Володимир; Морозова, Тетяна; Іванушко, Яна; Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау; Мартінш-Бесса, Ана; Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш; Ягодинець, Петро; Tkach, V.; Morozova, T.; Ivanushko, Ya.; Gaivão, Isabel O'Neill; Martins-Bessa, Ana; Ana Isabel Novo de Barros; P. Yagodynets´ |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Дослідження вмісту фенольних сполук у густому екстракті трави чорнобривців | Марчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S.; Slobodianiuk, L.; Budniak, L.; Karpyk, H.; Vichko, O. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Збагачення хлібопекарської продукції йодом як інноваійний напрям профілактики йододефіциту | Радченко, В. В.; Вічко, Олена Іванівна; Radchenko, V. V.; Vichko, O. I. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Особливості створення та споживання продукції функціонального спрямування | Швед, О. В.; Вічко, Олена Іванівна; Лубенець, В. І.; Shved, O. V.; Vichko, O. I.; Lubenets, V. I. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Біотехнологічні аспекти впливу католітів і анолітів на мікробіом ротової порожнини | Плавуцький, Т. Р.; Plavutskyi, T. R. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Promising and scientificly based use of Algae as a food additive | Chvaliuk, H. V.; Korniienko, A. Y.; Hrubinko, V. V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Застосування чорнозерної пшениці у модернізації м’ясних продуктів | Белінський, О. В.; Галенко, О. О.; Belinskyi, O.; Galenko, O. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Антимікробна активність нізину на Escherichia Coli | Перкій, Ю. Б.; Кухтин, Микола Дмитрович; Болтик, Н. П.; Perkiy, Yu. B.; Kukhtyn, M. D.; Boltyk, N. P. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Функціональні булочні вироби на основі нетрадиційних сортів борошна | Кравченюк, Христина Юріївна; Кошелюк, К. Л.; Kravcheniuk, K.; Koshelyuk, K. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Маслянка як важливе джерело нутрицевтиків | Сторож, Людмила Анатоліївна; Клим, Л. В.; Storozh, L. A.; Klym, L. V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Харчова та біологічна цінність зерен чіа і перспективи їх використання у технологіях продуктів харчування | Божик, Л. І.; Bozhyk, L. I. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Асоціація ситуативної тривожності та харчової поведінки в осіб з надлишковою масою тіла | Криницька, І. Я.; Krynytska, I. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хліба | Смолій, Н. В.; Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна; Smolii, N. V.; Vichko, O. I.; Karpyk, G. V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Пробіотики як функціональний компонент харчових продуктів | Бейко, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Beyko, L. A.; Nazarko, I. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Біотехнологічні аспекти використання молекулярного водню у стоматологічній практиці | Боднарчук, Г. Р.; Bodnarchuk, G. R. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировини | Лялик, Анастасія Тарасівна; Пацула, М.-Д. П.; Lialyk, A. T.; Patsula, M.-D. P. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Вітамін D та розлади харчування | Кирилів, М. В.; Kyryliv, M. V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Інноваційні підходи до виробництва безглютенових хлібобулочних виробів | Лялик, Анастасія Тарасівна; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; Bozhik, L. I. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Рослини родини Malvaceae як природні консерванти: запобігання псуванню харчових продуктів | Кулаківська, А. Є.; Конечна, Р. Т.; Kylakivska, A.; Konechna, R. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Роль нутрієнтів у дієтичній корекції порушень функції щитоподібної залози | Мосула, Л. М.; Mosula, L. M. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Перспективи використання рослинних білкових компонентів при виробництві продуктів для ентерального харчування | Антюшко, Д. П.; Antiushko, D. P. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Цільнозернова грінка як функціональний продукт у раціоні сучасного споживача | Попіль, Л. Б.; Карпик, Галина Вікторівна; Popil, L. B.; Karpyk, G. V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тіста | Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Modeling the nutritional value of patés with fat replacement and using bamboo fiber | Galenko, Oleg; Vorontsov, Mykola |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Аналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіях | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, К. Є.; Крупа, Ольга Ммиколаївна; Сторож, С. І.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, S. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Відкриття та етапи становлення спеціальності «Харчові технології» в Тернопільському національному технічному університеті Імені Івана Пулюя | Юкало, Володимир Глібович; Yukalo, V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Використання рослинних білків для створення комбінованих молочних продуктів | Шикірява, О. В.; Shykiriava, O. V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Сучасні тенденції у формуванні асортименту вершкового масла | Величко, І. А.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Velichko, I.; Storozh, L.; Nazarko, I. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Вплив екстракту кардамону на показники якості йогурту | Дмитренко, І. Т.; Поліщук, Г. Є.; Dmytrenko, I.; Polishchuk, G. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Розроблення нового виду йогурту з інуліном | Сичова, О. О.; Завгородній, М. М.; Поліщук, Г. Є.; Sychova, O.; Zavhorodnii, M.; Polishchuk, G. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину | Дерень, Д. О.; Кравченюк, Христина Юріївна; Лазарюк, Валерій Володимирович; Deren, D.; Kravcheniuk, K.; Lazaryuk, V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Сочевиця чорна як складова частина композитного борошна для хлібобулочних виробів | Данилець, А. Ю.; Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Danilets, A.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Розробка технології кисломолочного напою на основі вторинної молочної сировини | Цісарик, О. Й.; Мусій, Л. Я.; Сливка, І. М.; Tsisaryk, O. Y.; Musii, L. Y.; Slyvka, I. M. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Харчова і біологічна цінність борошняних виробів збагачених томатами | Демченко, М. М.; Demchenko, M. M. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Інгредієнти для збагачення м’ясних продуктів поліненасиченими жирними кислотами | Полевий, М. І.; Салата, В. З.; Polevyi, M. I.; Salata, V. Z. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Перспективність додавання соєвого та горохового борошна до пшеничного у технології хліба | Солодков, І. І.; Solodkov, I. I. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Доцільність використання підкислювачів у технології виробництва хлібобулочних виробів: перспективні інгредієнти | Сідоров, А. М.; Sidorov, A. M. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Морозиво із екстрактом родіоли | Стасюк, М. В.; Крупа, Ольга Миколаївна; Stasyuk, M.; Krupa, O. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Підходи щодо консервування молочних продуктів літичними фагами | Кременчук, І.; Горюк, Ю. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kremenchuk, I.; Horiuk, Y.; Kukhtyn, M. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Базилік як функціональний інгредієнт у виробництві житньо-пшеничного хліба | Процак, П. В.; Protsak, P. V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Підбір штамів та оцінка якості сирів з пліснявою | Кухтин, М. В.; Kukhtyn, M. V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Застосування штучного інтелекту у харчовій хімії та технології: від аналітики до безпеки й розробки продуктів | Стецишин, Ю.; Stetsyshyn, Y. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Перспективи використання дикорослої рослинної сировини в технології пшеничного хліба | Лялик, Анастасія Тарасівна; Сцібайло, Р. О.; Lialyk, A. T.; Stsibailo, R. O. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Покращення технологічних показників пшеничного хліба шляхом використання ензимів | Пік, В. А.; Pik, V. A. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні вироби | Кузик, В. М.; Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Ларіса Петрівна; Kuzyk, V.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L. P. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Йошта як джерело біоактивних речовин для збагачення кисломолочних продуктів | Коковський, О. В.; Kokovskyi, O. V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Перспективність використання альтернативної сировини у виробництві м’ясних продуктів | Пасічний, В. М.; Шубіна, Є. А.; Pasichnyi, V. M.; Shubina, Ye. A. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Зміст | - |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Дослідження біологічної цінності хліба “мінерального” зі пшеничним, гречаним та гарбузовим борошном | Куманська, Н. А.; Криськова, Ларіса Петрівна; Kumanska, N. A.; Kryskova, L. P. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Використання природних антиоксидантів у технології виробництва масла | Масняк, І. В.; Masnyak, I. V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Використання сливи у виробництві кисломолочних продуктів | Гудим, О. В.; Gudym, O. V. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunities | Коваленко, О. О.; Kovalenko, O. O. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Титул | - |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Фастфуд і мінеральний дисбаланс: наслідки для організму та можливості корекції | Карпик, Галина Вікторівна; Цимбаліста, В. І.; Karpyk, G. V.; Tsymbalista, V. I. |
| Proceedings Book | 25-Sep-2025 | 13-Oct-2025 | Матеріали ⅦI Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | - |
Collection's Items (Sorted by Bidalketa data in Beherako order): 1 to 86 of 86