Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) : [86] Bildumaren hasierako orria

Logo
Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція
«Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя

Організатори:

  • Міністерство освіти і науки України
  • Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
  • Університет Маунт-Сент-Вінсент (Канада)
  • Каунаський технологічний університет (Литва)
  • Університет аграрних наук та ветеринарної медицини в Клюй-Напока (Румунія)
  • Інститут продовольчих ресурсів НААН України (Україна)
  • ПАП «АГРОПРОДСЕРВІС» (Україна)
  • ПрАТ «Тернопільський молокозавод» (Україна)

Дата проведення: 25 – 26 вересня 2025 року.

Напрямки роботи конференції:

  • Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
  • Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти;
  • Безпечність і контроль якості харчових продуктів;
  • Технологія оздоровчого та ресторанного харчування;
  • Процеси та апарати харчових виробництв.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.

Для участі в роботі конференції необхідно до 18 вересня 2025 року надіслати на адресу оргкомітету kafedra.hb@gmail.com тези доповіді, сплатити організаційний внесок та заповнити реєстраційну форму.

Інформаційні повідомлення:

Адреса оргкомітету
вул. Руська, 56, м.Тернопіль, 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Кафедра харчової біотехнології і хімії
E-mail: kafedra.hb@gmail.com
Координатори конференції:
Назарко Ірина Степанівна — к.пед.н., доцент кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, науковий секретар організаційного комітету
Тел. +380 67 352 13 85
Вічко Олена Іванівна — к.т. н., доцент кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, науковий секретар організаційного комітету
Тел.: +380 67 193 22 36

Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-технічної конференції присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (Тернопіль 25–26 вересня 2025 року) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін.]. — Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2025. — 138 с.
Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя

Зміст


1
5
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
12
13
15
17
19
23
25
26
27
28
30
31
32
33
34
35
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
51
54
55
56
57
58
ХАРЧОВА ХІМІЯ, БІОХІМІЯ, БІОТЕХНОЛОГІЯ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ
60
62
64
67
68
69
70
73
74
75
77
78
79
80
82
84
85
86
88
89
91
92
93
94
96
БЕЗПЕЧНІСТЬ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
98
101
104
105
108
110
111
ТЕХНОЛОГІЯ ОЗДОРОВЧОГО ТА РЕСТОРАННОГО ХАРЧУВАННЯ
112
114
116
117
119
ПРОЦЕСИ ТА АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
120
121
123
125
127
129
131
133
134
 
137
138

Content


1
5
INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN FOOD PRODUCTION
12
13
15
17
19
23
25
26
27
28
30
31
32
33
34
35
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
51
54
55
56
57
58
FOOD CHEMISTRY, BIOCHEMISTRY, BIOTECHNOLOGY, AND FUNCTIONAL FOODS
60
62
64
67
68
69
70
73
74
75
77
78
79
80
82
84
85
86
88
89
91
92
93
94
96
FOOD SAFETY AND QUALITY CONTROL
98
101
104
105
108
110
111
HEALTH AND RESTAURANT CATERING TECHNOLOGY
112
114
116
117
119
FOOD PRODUCTION PROCESSES AND EQUIPMENT
120
121
123
125
127
129
131
133
134
 
137
138

Browse
Harpidetu, bilduma honetan item bat sartzen den bakoitzean mezu elektroniko bat jasotzeko RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Bidalketa data in Beherako order): 1 to 86 of 86
MotaArgitalpen-dataDate of entryTituluaEgilea/k
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіяхГуць, В. С.; Полєвода, Ю. А.; Симонік, Б. В.; Goots, V.; Polievoda, Y.; Symonik, B.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Визначення параметрів напружено-деформованого стану тіста методом математичного і комп’ютерного моделюванняСтадник, Ігор Ярославович; Жуковський, А. В.; Кірічек, В. А.; Stadnyk, I. Y.; Zhukovskyi, A. V.; Kirichek, V. A.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогоденняЗварич, Наталя Миколаївна; Марценюк, В. О.; Zvarych, N.; Martseniuk, V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Пристрої захисту населення від негативного впливу електромагнітного випромінюванняПавленко, А. Р.; Pavlenko, A.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Для нотаток-
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктівБілуха, Г. М.; Моісеєва, Л. О.; Романчук, І. О.; Bilukha, G.; Moiseieva, L.; Romanchuk, I.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Використання спіруліни у технології сиркових виробівДацишин, К. Є.; Воробець, Д. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Vorobets, D. I.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Видавнича сторінка-
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Екстракт дубовий водний – альтернатива дубової бочкиЛуканін, О. С.; Мельник, Н. Б.; Lukanin, O. S.; Melnyk, N. B.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Проблема нітратів у молоціЛайтер, Я.; Лайтер-Москалюк, С.; Кухтин, М.; Laiter, Ya.; Laiter-Moskaliuk, S.; Kukhtyn, M.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Здорове харчування як фактор профілактики метаболічного синдромуБекус, І. Р.; Bekus, I.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Використання сухофруктів у технології десертних стравІвашина, Л. Л.; Бишовець, Л. Г.; Ivashyna, L.; Byshovets, L.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Підвищення ефективності процесів відтиску та сушіння казеїнуСавич, І. А.; Кравчук, А. С.; Стадницький, М. А.; Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Savych, I. A.; Kravchuk, A. S.; Stadnytskyi, M. A.; Shynkaryk, M. M.; Kravets, O. I.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Тенденції впровадження СМАРТ-систем для діагностики технологічного обладнання переробних виробництвВорощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Ресурсозберігаючі та природоохоронні ризики при виробництві сиру кисломолочного на сучасних механізованих лініяхКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Паперняк, Р. В.; Лукіянчук, Б. Я.; Kravets, O. I.; Shynkaryk, M. M.; Paperniak, R. V.; Lukiyanchuk, B. Ya.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Перспективність використання мальтитолу у технології виробництва булочок зниженої калорійностіВойтович, К. І.; Voitovich, K. I.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Vibration aspects of cavitation processes in hydrodynamic devices of the Venturi tube typeВітенько, Тетяна Миколаївна; Вітенько, Д. О.; Vitenko, T.; Vitenko, D.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжіМихайлицька, О. Р.; Наговська, В. О.; Мороз, Л. Я.; Mykhaylytska, O. R.; Nagovska, V. O.; Moroz, L. Ya.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Новітні підходи в управлінні цивільним захистом у воєнний часСтручок, В.; Struchok, V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарстваЛялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Розроблення технології масляної пасти зі смаком полуниці для дітейБілик, О. Я.; Сливка, Н. Б.; Лучка, І. В.; Bilyk, O. Ya.; Slyvka, N. B.; Luchka, I. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Діоксид хлору як засіб забезпечення безпечності та якості свіжих овочів та фруктівМокієнко, А. В.; Mokienko, A. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Висолювання як метод отримання рідкого ізоляту люпинового білка: технологічні параметри та функціональні характеристикиСтець, М. Г.; Гавриляк, В. В.; Stets, M. G.; Havryliak, V. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Застосування модифікованої упаковки для подовження терміну зберігання курячого філеПасічний, В. М.; Святненко, Р. С.; Маринін, А. І.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025ГМО в харчовій промисловості: виклики безпечності та перспективи контролю якостіЧорнорот, О. Ю.; Chornorot, O. Yu.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Вплив соматичних клітин на якість та технологічні властивості молокаКухтин, Микола Дмитрович; Васильків, О. Б.; Пундяк, Т. О.; Kukhtyn, M. D.; Vasylkiv, O. B.; Pundyak, T. O.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Електрохімічне визначення гідроксихінолу і сезамолу у халві та рахат-лукуміТкач, Володимир; Білецька, Галина; Назарко, Ірина Степанівна; Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау; Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш; Tkach, V.; Biletska, G.; Nazarko, I.; Gaivão, Isabel O'Neill; Ana Isabel Novo de Barros
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловостіСалавеліс, А. Д.; Павловський, С. М.; Лазаренко, Н. А.; Salavelis, A. D.; Pavlovskyi, S. M.; Lazarenko, N. A.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Bioprocessing of cereal products by enzymes and probiotic microorganismsKaprelyants, L. V.; Velichko, T. O.; Pozhitkova, L. G.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Виявлення та контроль мікропластику у харчових продуктах і водіСтадник, Ігор Ярославович; Пилипець, Оксана Михайлівна; Stadnyk, I. Ya.; Pylypets, O. M.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Теоретична модель визначення тіабендазолу (Е 233) на катоді, модифікованому ванадій (ІІІ) оксигідроксидомТкач, Володимир; Морозова, Тетяна; Іванушко, Яна; Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау; Мартінш-Бесса, Ана; Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш; Ягодинець, Петро; Жозе Інасіу Феррау ді Пайва Мартінш; Tkach, V.; Morozova, T.; Ivanushko, Ya.; Gaivão, Isabel O'Neill; Martins-Bessa, Ana; Ana Isabel Novo de Barros; Yagodynets, P.; Martins, José Inácio Ferrão
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Визначення цукрозамінників сукралоза та еритритол в рідинах для електронних цигарокТкач, Володимир; Морозова, Тетяна; Іванушко, Яна; Ізабел О’Ніл ді Машкареньяш Ґайвау; Мартінш-Бесса, Ана; Ана Ізабел Нову Рамуш Аморім ді Барруш; Ягодинець, Петро; Tkach, V.; Morozova, T.; Ivanushko, Ya.; Gaivão, Isabel O'Neill; Martins-Bessa, Ana; Ana Isabel Novo de Barros; P. Yagodynets´
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Дослідження вмісту фенольних сполук у густому екстракті трави чорнобривцівМарчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S.; Slobodianiuk, L.; Budniak, L.; Karpyk, H.; Vichko, O.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Збагачення хлібопекарської продукції йодом як інноваійний напрям профілактики йододефіцитуРадченко, В. В.; Вічко, Олена Іванівна; Radchenko, V. V.; Vichko, O. I.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Особливості створення та споживання продукції функціонального спрямуванняШвед, О. В.; Вічко, Олена Іванівна; Лубенець, В. І.; Shved, O. V.; Vichko, O. I.; Lubenets, V. I.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Біотехнологічні аспекти впливу католітів і анолітів на мікробіом ротової порожниниПлавуцький, Т. Р.; Plavutskyi, T. R.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Promising and scientificly based use of Algae as a food additiveChvaliuk, H. V.; Korniienko, A. Y.; Hrubinko, V. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Застосування чорнозерної пшениці у модернізації м’ясних продуктівБелінський, О. В.; Галенко, О. О.; Belinskyi, O.; Galenko, O.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Антимікробна активність нізину на Escherichia ColiПеркій, Ю. Б.; Кухтин, Микола Дмитрович; Болтик, Н. П.; Perkiy, Yu. B.; Kukhtyn, M. D.; Boltyk, N. P.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Функціональні булочні вироби на основі нетрадиційних сортів борошнаКравченюк, Христина Юріївна; Кошелюк, К. Л.; Kravcheniuk, K.; Koshelyuk, K.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Маслянка як важливе джерело нутрицевтиківСторож, Людмила Анатоліївна; Клим, Л. В.; Storozh, L. A.; Klym, L. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Харчова та біологічна цінність зерен чіа і перспективи їх використання у технологіях продуктів харчуванняБожик, Л. І.; Bozhyk, L. I.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Асоціація ситуативної тривожності та харчової поведінки в осіб з надлишковою масою тілаКриницька, І. Я.; Krynytska, I.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хлібаСмолій, Н. В.; Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна; Smolii, N. V.; Vichko, O. I.; Karpyk, G. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Пробіотики як функціональний компонент харчових продуктівБейко, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Beyko, L. A.; Nazarko, I.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Біотехнологічні аспекти використання молекулярного водню у стоматологічній практиціБоднарчук, Г. Р.; Bodnarchuk, G. R.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировиниЛялик, Анастасія Тарасівна; Пацула, М.-Д. П.; Lialyk, A. T.; Patsula, M.-D. P.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Вітамін D та розлади харчуванняКирилів, М. В.; Kyryliv, M. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Інноваційні підходи до виробництва безглютенових хлібобулочних виробівЛялик, Анастасія Тарасівна; Божик, Л. І.; Lialyk, A. T.; Bozhik, L. I.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Рослини родини Malvaceae як природні консерванти: запобігання псуванню харчових продуктівКулаківська, А. Є.; Конечна, Р. Т.; Kylakivska, A.; Konechna, R.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Роль нутрієнтів у дієтичній корекції порушень функції щитоподібної залозиМосула, Л. М.; Mosula, L. M.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Перспективи використання рослинних білкових компонентів при виробництві продуктів для ентерального харчуванняАнтюшко, Д. П.; Antiushko, D. P.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Цільнозернова грінка як функціональний продукт у раціоні сучасного споживачаПопіль, Л. Б.; Карпик, Галина Вікторівна; Popil, L. B.; Karpyk, G. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Біотехнологічні властивості концентрату столового буряка як природного інтенсифікатора бродіння тістаКравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Modeling the nutritional value of patés with fat replacement and using bamboo fiberGalenko, Oleg; Vorontsov, Mykola
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Аналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіяхЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, К. Є.; Крупа, Ольга Ммиколаївна; Сторож, С. І.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, S.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Відкриття та етапи становлення спеціальності «Харчові технології» в Тернопільському національному технічному університеті Імені Івана ПулюяЮкало, Володимир Глібович; Yukalo, V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Використання рослинних білків для створення комбінованих молочних продуктівШикірява, О. В.; Shykiriava, O. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Сучасні тенденції у формуванні асортименту вершкового маслаВеличко, І. А.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Velichko, I.; Storozh, L.; Nazarko, I.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Вплив екстракту кардамону на показники якості йогуртуДмитренко, І. Т.; Поліщук, Г. Є.; Dmytrenko, I.; Polishchuk, G.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Розроблення нового виду йогурту з інуліномСичова, О. О.; Завгородній, М. М.; Поліщук, Г. Є.; Sychova, O.; Zavhorodnii, M.; Polishchuk, G.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпинуДерень, Д. О.; Кравченюк, Христина Юріївна; Лазарюк, Валерій Володимирович; Deren, D.; Kravcheniuk, K.; Lazaryuk, V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Сочевиця чорна як складова частина композитного борошна для хлібобулочних виробівДанилець, А. Ю.; Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Danilets, A.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Розробка технології кисломолочного напою на основі вторинної молочної сировиниЦісарик, О. Й.; Мусій, Л. Я.; Сливка, І. М.; Tsisaryk, O. Y.; Musii, L. Y.; Slyvka, I. M.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Харчова і біологічна цінність борошняних виробів збагачених томатамиДемченко, М. М.; Demchenko, M. M.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Інгредієнти для збагачення м’ясних продуктів поліненасиченими жирними кислотамиПолевий, М. І.; Салата, В. З.; Polevyi, M. I.; Salata, V. Z.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Перспективність додавання соєвого та горохового борошна до пшеничного у технології хлібаСолодков, І. І.; Solodkov, I. I.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Доцільність використання підкислювачів у технології виробництва хлібобулочних виробів: перспективні інгредієнтиСідоров, А. М.; Sidorov, A. M.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Морозиво із екстрактом родіолиСтасюк, М. В.; Крупа, Ольга Миколаївна; Stasyuk, M.; Krupa, O.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Підходи щодо консервування молочних продуктів літичними фагамиКременчук, І.; Горюк, Ю. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kremenchuk, I.; Horiuk, Y.; Kukhtyn, M.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Базилік як функціональний інгредієнт у виробництві житньо-пшеничного хлібаПроцак, П. В.; Protsak, P. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Підбір штамів та оцінка якості сирів з пліснявоюКухтин, М. В.; Kukhtyn, M. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Застосування штучного інтелекту у харчовій хімії та технології: від аналітики до безпеки й розробки продуктівСтецишин, Ю.; Stetsyshyn, Y.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Перспективи використання дикорослої рослинної сировини в технології пшеничного хлібаЛялик, Анастасія Тарасівна; Сцібайло, Р. О.; Lialyk, A. T.; Stsibailo, R. O.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Покращення технологічних показників пшеничного хліба шляхом використання ензимівПік, В. А.; Pik, V. A.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні виробиКузик, В. М.; Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Ларіса Петрівна; Kuzyk, V.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L. P.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Йошта як джерело біоактивних речовин для збагачення кисломолочних продуктівКоковський, О. В.; Kokovskyi, O. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Перспективність використання альтернативної сировини у виробництві м’ясних продуктівПасічний, В. М.; Шубіна, Є. А.; Pasichnyi, V. M.; Shubina, Ye. A.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Зміст-
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Дослідження біологічної цінності хліба “мінерального” зі пшеничним, гречаним та гарбузовим борошномКуманська, Н. А.; Криськова, Ларіса Петрівна; Kumanska, N. A.; Kryskova, L. P.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Використання природних антиоксидантів у технології виробництва маслаМасняк, І. В.; Masnyak, I. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Використання сливи у виробництві кисломолочних продуктівГудим, О. В.; Gudym, O. V.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Water reuse in food enterprises in the conditions of water crisis: challenges and opportunitiesКоваленко, О. О.; Kovalenko, O. O.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Титул-
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Фастфуд і мінеральний дисбаланс: наслідки для організму та можливості корекціїКарпик, Галина Вікторівна; Цимбаліста, В. І.; Karpyk, G. V.; Tsymbalista, V. I.
Proceedings Book25-Sep-202513-Oct-2025Матеріали ⅦI Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя-
Collection's Items (Sorted by Bidalketa data in Beherako order): 1 to 86 of 86