Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50161
| Назва: | Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировини |
| Інші назви: | Functional bakery products based on non-traditional raw materials |
| Автори: | Лялик, Анастасія Тарасівна Пацула, М.-Д. П. Lialyk, A. T. Patsula, M.-D. P. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Лялик А. Т. Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировини / Анастасія Тарасівна Лялик, М.-Д. П. Пацула // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 68. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Бібліографічне посилання: | Лялик А. Т., Пацула М.-Д. П. Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировини // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 68. |
| Bibliographic citation (APA): | Lialyk, A. T., & Patsula, M.-D. P. (2025). Funktsionalni khlibobulochni vyroby na osnovi netradytsiinoi syrovyny [Functional bakery products based on non-traditional raw materials]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 68. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Lialyk A. T., Patsula M.-D. P. (2025) Funktsionalni khlibobulochni vyroby na osnovi netradytsiinoi syrovyny [Functional bakery products based on non-traditional raw materials]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 68 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 664.6 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 68 |
| Початкова сторінка: | 68 |
| Кінцева сторінка: | 68 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50161 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://article.scholarena.com/Proximate-and-Functional-Properties.pdf https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502223000033 |
| Перелік літератури: | 1. Proximate and Functional Properties of Water Lily (Nymphaea Lotus), Coconut(Cocos Nicifera) and Wheat (Titricum Aestivum) Flour Blends URL: https://article.scholarena.com/Proximate-and-Functional-Properties.pdf (дата звернення 16.09.2025). 2. Review on edible water lilies and lotus: Future food, nutrition and their health benefits URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502223000033 (дата звернення 16.09.2025) |
| References: | 1. Proximate and Functional Properties of Water Lily (Nymphaea Lotus), Coconut(Cocos Nicifera) and Wheat (Titricum Aestivum) Flour Blends URL: https://article.scholarena.com/Proximate-and-Functional-Properties.pdf (Date of appeal 16.09.2025). 2. Review on edible water lilies and lotus: Future food, nutrition and their health benefits URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502223000033 (Date of appeal 16.09.2025) |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Lialyk_A_T-Functional_bakery_products_68.pdf | 273,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Lialyk_A_T-Functional_bakery_products_68__COVER.png | 388,86 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.