Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50161

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія Тарасівна
dc.contributor.authorПацула, М.-Д. П.
dc.contributor.authorLialyk, A. T.
dc.contributor.authorPatsula, M.-D. P.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:41Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:41Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationЛялик А. Т. Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировини / Анастасія Тарасівна Лялик, М.-Д. П. Пацула // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 68. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50161-
dc.format.extent68
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://article.scholarena.com/Proximate-and-Functional-Properties.pdf
dc.relation.urihttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502223000033
dc.titleФункціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировини
dc.title.alternativeFunctional bakery products based on non-traditional raw materials
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.6
dc.relation.references1. Proximate and Functional Properties of Water Lily (Nymphaea Lotus), Coconut(Cocos Nicifera) and Wheat (Titricum Aestivum) Flour Blends URL: https://article.scholarena.com/Proximate-and-Functional-Properties.pdf (дата звернення 16.09.2025).
dc.relation.references2. Review on edible water lilies and lotus: Future food, nutrition and their health benefits URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502223000033 (дата звернення 16.09.2025)
dc.relation.referencesen1. Proximate and Functional Properties of Water Lily (Nymphaea Lotus), Coconut(Cocos Nicifera) and Wheat (Titricum Aestivum) Flour Blends URL: https://article.scholarena.com/Proximate-and-Functional-Properties.pdf (Date of appeal 16.09.2025).
dc.relation.referencesen2. Review on edible water lilies and lotus: Future food, nutrition and their health benefits URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502223000033 (Date of appeal 16.09.2025)
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage68
dc.citation.epage68
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Лялик А. Т., Пацула М.-Д. П. Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировини // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 68.
dc.identifier.citationenAPALialyk, A. T., & Patsula, M.-D. P. (2025). Funktsionalni khlibobulochni vyroby na osnovi netradytsiinoi syrovyny [Functional bakery products based on non-traditional raw materials]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 68. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOLialyk A. T., Patsula M.-D. P. (2025) Funktsionalni khlibobulochni vyroby na osnovi netradytsiinoi syrovyny [Functional bakery products based on non-traditional raw materials]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 68 [in Ukrainian].
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.