Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50161

Başlık: Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировини
Diğer Başlıklar: Functional bakery products based on non-traditional raw materials
Yazarlar: Лялик, Анастасія Тарасівна
Пацула, М.-Д. П.
Lialyk, A. T.
Patsula, M.-D. P.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лялик А. Т. Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировини / Анастасія Тарасівна Лялик, М.-Д. П. Пацула // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 68. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic reference (2015): Лялик А. Т., Пацула М.-Д. П. Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировини // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 68.
Bibliographic citation (APA): Lialyk, A. T., & Patsula, M.-D. P. (2025). Funktsionalni khlibobulochni vyroby na osnovi netradytsiinoi syrovyny [Functional bakery products based on non-traditional raw materials]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 68. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Lialyk A. T., Patsula M.-D. P. (2025) Funktsionalni khlibobulochni vyroby na osnovi netradytsiinoi syrovyny [Functional bakery products based on non-traditional raw materials]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 68 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Yayın Tarihi: 25-Eyl-2025
Date of entry: 28-Eki-2025
Yayıncı: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.6
Number of pages: 1
Page range: 68
Start page: 68
End page: 68
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50161
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://article.scholarena.com/Proximate-and-Functional-Properties.pdf
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502223000033
References (Ukraine): 1. Proximate and Functional Properties of Water Lily (Nymphaea Lotus), Coconut(Cocos Nicifera) and Wheat (Titricum Aestivum) Flour Blends URL: https://article.scholarena.com/Proximate-and-Functional-Properties.pdf (дата звернення 16.09.2025).
2. Review on edible water lilies and lotus: Future food, nutrition and their health benefits URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502223000033 (дата звернення 16.09.2025)
References (International): 1. Proximate and Functional Properties of Water Lily (Nymphaea Lotus), Coconut(Cocos Nicifera) and Wheat (Titricum Aestivum) Flour Blends URL: https://article.scholarena.com/Proximate-and-Functional-Properties.pdf (Date of appeal 16.09.2025).
2. Review on edible water lilies and lotus: Future food, nutrition and their health benefits URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502223000033 (Date of appeal 16.09.2025)
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.