Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50161
| Titolo: | Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировини |
| Titoli alternativi: | Functional bakery products based on non-traditional raw materials |
| Autori: | Лялик, Анастасія Тарасівна Пацула, М.-Д. П. Lialyk, A. T. Patsula, M.-D. P. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Лялик А. Т. Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировини / Анастасія Тарасівна Лялик, М.-Д. П. Пацула // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 68. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic reference (2015): | Лялик А. Т., Пацула М.-Д. П. Функціональні хлібобулочні вироби на основі нетрадиційної сировини // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 68. |
| Bibliographic citation (APA): | Lialyk, A. T., & Patsula, M.-D. P. (2025). Funktsionalni khlibobulochni vyroby na osnovi netradytsiinoi syrovyny [Functional bakery products based on non-traditional raw materials]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 68. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Lialyk A. T., Patsula M.-D. P. (2025) Funktsionalni khlibobulochni vyroby na osnovi netradytsiinoi syrovyny [Functional bakery products based on non-traditional raw materials]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 68 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Data: | 25-set-2025 |
| Date of entry: | 28-ott-2025 |
| Editore: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 664.6 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 68 |
| Start page: | 68 |
| End page: | 68 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50161 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL for reference material: | https://article.scholarena.com/Proximate-and-Functional-Properties.pdf https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502223000033 |
| References (Ukraine): | 1. Proximate and Functional Properties of Water Lily (Nymphaea Lotus), Coconut(Cocos Nicifera) and Wheat (Titricum Aestivum) Flour Blends URL: https://article.scholarena.com/Proximate-and-Functional-Properties.pdf (дата звернення 16.09.2025). 2. Review on edible water lilies and lotus: Future food, nutrition and their health benefits URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502223000033 (дата звернення 16.09.2025) |
| References (International): | 1. Proximate and Functional Properties of Water Lily (Nymphaea Lotus), Coconut(Cocos Nicifera) and Wheat (Titricum Aestivum) Flour Blends URL: https://article.scholarena.com/Proximate-and-Functional-Properties.pdf (Date of appeal 16.09.2025). 2. Review on edible water lilies and lotus: Future food, nutrition and their health benefits URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502223000033 (Date of appeal 16.09.2025) |
| Content type: | Conference Abstract |
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Lialyk_A_T-Functional_bakery_products_68.pdf | 273,43 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| ICFSI_2025_Lialyk_A_T-Functional_bakery_products_68__COVER.png | 388,86 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.