Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50194
| Назва: | Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарства |
| Інші назви: | Modern textured cuisine techniques for restaurant establishments |
| Автори: | Лялик, Анастасія Тарасівна Добровольська, С. Я. Lialyk, A. Dobrovolska, S. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола, Україна |
| Бібліографічний опис: | Лялик А. Т. Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарства / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Я. Добровольська // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 116. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування). |
| Бібліографічне посилання: | Лялик А. Т., Добровольська С. Я. Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарства // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 116. |
| Bibliographic citation (APA): | Lialyk, A., & Dobrovolska, S. (2025). Suchasni tekhniky teksturnoi kukhni dlia zakladiv restorannoho hospodarstva [Modern textured cuisine techniques for restaurant establishments]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 116. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Lialyk A., Dobrovolska S. (2025) Suchasni tekhniky teksturnoi kukhni dlia zakladiv restorannoho hospodarstva [Modern textured cuisine techniques for restaurant establishments]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 116 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 641 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 116 |
| Початкова сторінка: | 116 |
| Кінцева сторінка: | 116 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50194 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666154324004009 https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC2855180/(дата |
| Перелік літератури: | 1. Culinary trends in future gastronomy: A review URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666154324004009 (дата звернення 10.09.2025) 2. Molecular Gastronomy: A New Emerging Scientific Discipline URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC2855180/(дата звернення 10.09.2025) |
| References: | 1. Culinary trends in future gastronomy: A review URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666154324004009 (Date of appeal 10.09.2025) 2. Molecular Gastronomy: A New Emerging Scientific Discipline URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC2855180/(Date of appeal 10.09.2025) |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Lialyk_A-Modern_textured_cuisine_techniques_116.pdf | 273,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Lialyk_A-Modern_textured_cuisine_techniques_116__COVER.png | 992,46 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.