霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50194

Title: Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарства
Other Titles: Modern textured cuisine techniques for restaurant establishments
Authors: Лялик, Анастасія Тарасівна
Добровольська, С. Я.
Lialyk, A.
Dobrovolska, S.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лялик А. Т. Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарства / Анастасія Тарасівна Лялик, С. Я. Добровольська // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 116. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
Bibliographic reference (2015): Лялик А. Т., Добровольська С. Я. Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарства // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 116.
Bibliographic citation (APA): Lialyk, A., & Dobrovolska, S. (2025). Suchasni tekhniky teksturnoi kukhni dlia zakladiv restorannoho hospodarstva [Modern textured cuisine techniques for restaurant establishments]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 116. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Lialyk A., Dobrovolska S. (2025) Suchasni tekhniky teksturnoi kukhni dlia zakladiv restorannoho hospodarstva [Modern textured cuisine techniques for restaurant establishments]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 116 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Issue Date: 25-九月-2025
Date of entry: 28-十月-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 641
Number of pages: 1
Page range: 116
Start page: 116
End page: 116
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50194
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666154324004009
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC2855180/(дата
References (Ukraine): 1. Culinary trends in future gastronomy: A review URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666154324004009 (дата звернення 10.09.2025)
2. Molecular Gastronomy: A New Emerging Scientific Discipline URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC2855180/(дата звернення 10.09.2025)
References (International): 1. Culinary trends in future gastronomy: A review URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666154324004009 (Date of appeal 10.09.2025)
2. Molecular Gastronomy: A New Emerging Scientific Discipline URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC2855180/(Date of appeal 10.09.2025)
Content type: Conference Abstract
�蝷箔����:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
ICFSI_2025_Lialyk_A-Modern_textured_cuisine_techniques_116.pdf273,71 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��
ICFSI_2025_Lialyk_A-Modern_textured_cuisine_techniques_116__COVER.png992,46 kBimage/png璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.