Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50186

Назва: Вплив соматичних клітин на якість та технологічні властивості молока
Інші назви: Impact of somatic cells on the quality and technological properties of milk
Автори: Кухтин, Микола Дмитрович
Васильків, О. Б.
Пундяк, Т. О.
Kukhtyn, M. D.
Vasylkiv, O. B.
Pundyak, T. O.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій
імені С.З. Ґжицького
Бібліографічний опис: Кухтин М. Д. Вплив соматичних клітин на якість та технологічні властивості молока / Микола Дмитрович Кухтин, О. Б. Васильків, Т. О. Пундяк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 104. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Бібліографічне посилання: Кухтин М. Д., Пундяк Т. О. Вплив соматичних клітин на якість та технологічні властивості молока // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 104.
Bibliographic citation (APA): Kukhtyn, M. D., Vasylkiv, O. B., & Pundyak, T. O. (2025). Vplyv somatychnykh klityn na yakist ta tekhnolohichni vlastyvosti moloka [Impact of somatic cells on the quality and technological properties of milk]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 104. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kukhtyn M. D., Vasylkiv O. B., Pundyak T. O. (2025) Vplyv somatychnykh klityn na yakist ta tekhnolohichni vlastyvosti moloka [Impact of somatic cells on the quality and technological properties of milk]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 104 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 664
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 104
Початкова сторінка: 104
Кінцева сторінка: 104
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50186
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Перелік літератури: 1. Кухтин М. Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого : монографія / Микола Кухтин, Юлія Горюк. – Кам’янець-Подільський : ЗВО ПДУ, 2023. – 150 с.
2. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R. A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand-made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133.
3. Horyuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Perkiy, Y. B., Horyuk, V. V., & Semenyuk, V. I.(2016). Identification of Enterococcus isolated from raw milk and cottag e cheese “home” production and study of their sensitivity to antibiotics. Scientific Messenge r LNUVMBT named after SZ Gzhytskyj, 18(3), 70.
References: 1. Kukhtyn M. Mikrobiolohiia molochnykh produktiv vyroblenykh z moloka koroviachoho syroho : monograph, Mykola Kukhtyn, Yuliia Horiuk, Kamianets-Podilskyi : ZVO PDU, 2023, 150 p.
2. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R. A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand-made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133.
3. Horyuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Perkiy, Y. B., Horyuk, V. V., & Semenyuk, V. I.(2016). Identification of Enterococcus isolated from raw milk and cottag e cheese "home" production and study of their sensitivity to antibiotics. Scientific Messenge r LNUVMBT named after SZ Gzhytskyj, 18(3), 70.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.