Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50186

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorКухтин, Микола Дмитрович
dc.contributor.authorВасильків, О. Б.
dc.contributor.authorПундяк, Т. О.
dc.contributor.authorKukhtyn, M. D.
dc.contributor.authorVasylkiv, O. B.
dc.contributor.authorPundyak, T. O.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:43Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:43Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationКухтин М. Д. Вплив соматичних клітин на якість та технологічні властивості молока / Микола Дмитрович Кухтин, О. Б. Васильків, Т. О. Пундяк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 104. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50186-
dc.format.extent104
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleВплив соматичних клітин на якість та технологічні властивості молока
dc.title.alternativeImpact of somatic cells on the quality and technological properties of milk
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Кухтин М. Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого : монографія / Микола Кухтин, Юлія Горюк. – Кам’янець-Подільський : ЗВО ПДУ, 2023. – 150 с.
dc.relation.references2. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R. A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand-made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133.
dc.relation.references3. Horyuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Perkiy, Y. B., Horyuk, V. V., & Semenyuk, V. I.(2016). Identification of Enterococcus isolated from raw milk and cottag e cheese “home” production and study of their sensitivity to antibiotics. Scientific Messenge r LNUVMBT named after SZ Gzhytskyj, 18(3), 70.
dc.relation.referencesen1. Kukhtyn M. Mikrobiolohiia molochnykh produktiv vyroblenykh z moloka koroviachoho syroho : monograph, Mykola Kukhtyn, Yuliia Horiuk, Kamianets-Podilskyi : ZVO PDU, 2023, 150 p.
dc.relation.referencesen2. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R. A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand-made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133.
dc.relation.referencesen3. Horyuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Perkiy, Y. B., Horyuk, V. V., & Semenyuk, V. I.(2016). Identification of Enterococcus isolated from raw milk and cottag e cheese "home" production and study of their sensitivity to antibiotics. Scientific Messenge r LNUVMBT named after SZ Gzhytskyj, 18(3), 70.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій
dc.contributor.affiliationімені С.З. Ґжицького
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage104
dc.citation.epage104
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Кухтин М. Д., Пундяк Т. О. Вплив соматичних клітин на якість та технологічні властивості молока // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 104.
dc.identifier.citationenAPAKukhtyn, M. D., Vasylkiv, O. B., & Pundyak, T. O. (2025). Vplyv somatychnykh klityn na yakist ta tekhnolohichni vlastyvosti moloka [Impact of somatic cells on the quality and technological properties of milk]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 104. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOKukhtyn M. D., Vasylkiv O. B., Pundyak T. O. (2025) Vplyv somatychnykh klityn na yakist ta tekhnolohichni vlastyvosti moloka [Impact of somatic cells on the quality and technological properties of milk]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 104 [in Ukrainian].
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!