Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50186
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | |
| dc.contributor.author | Васильків, О. Б. | |
| dc.contributor.author | Пундяк, Т. О. | |
| dc.contributor.author | Kukhtyn, M. D. | |
| dc.contributor.author | Vasylkiv, O. B. | |
| dc.contributor.author | Pundyak, T. O. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:43Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:43Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Кухтин М. Д. Вплив соматичних клітин на якість та технологічні властивості молока / Микола Дмитрович Кухтин, О. Б. Васильків, Т. О. Пундяк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 104. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50186 | - |
| dc.format.extent | 104 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.title | Вплив соматичних клітин на якість та технологічні властивості молока | |
| dc.title.alternative | Impact of somatic cells on the quality and technological properties of milk | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.relation.references | 1. Кухтин М. Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого : монографія / Микола Кухтин, Юлія Горюк. – Кам’янець-Подільський : ЗВО ПДУ, 2023. – 150 с. | |
| dc.relation.references | 2. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R. A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand-made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133. | |
| dc.relation.references | 3. Horyuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Perkiy, Y. B., Horyuk, V. V., & Semenyuk, V. I.(2016). Identification of Enterococcus isolated from raw milk and cottag e cheese “home” production and study of their sensitivity to antibiotics. Scientific Messenge r LNUVMBT named after SZ Gzhytskyj, 18(3), 70. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Kukhtyn M. Mikrobiolohiia molochnykh produktiv vyroblenykh z moloka koroviachoho syroho : monograph, Mykola Kukhtyn, Yuliia Horiuk, Kamianets-Podilskyi : ZVO PDU, 2023, 150 p. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R. A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand-made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Horyuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Perkiy, Y. B., Horyuk, V. V., & Semenyuk, V. I.(2016). Identification of Enterococcus isolated from raw milk and cottag e cheese "home" production and study of their sensitivity to antibiotics. Scientific Messenge r LNUVMBT named after SZ Gzhytskyj, 18(3), 70. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.contributor.affiliation | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій | |
| dc.contributor.affiliation | імені С.З. Ґжицького | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 104 | |
| dc.citation.epage | 104 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Кухтин М. Д., Пундяк Т. О. Вплив соматичних клітин на якість та технологічні властивості молока // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 104. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Kukhtyn, M. D., Vasylkiv, O. B., & Pundyak, T. O. (2025). Vplyv somatychnykh klityn na yakist ta tekhnolohichni vlastyvosti moloka [Impact of somatic cells on the quality and technological properties of milk]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 104. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Kukhtyn M. D., Vasylkiv O. B., Pundyak T. O. (2025) Vplyv somatychnykh klityn na yakist ta tekhnolohichni vlastyvosti moloka [Impact of somatic cells on the quality and technological properties of milk]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 104 [in Ukrainian]. | |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kukhtyn_M_D-Impact_of_somatic_cells_on_104.pdf | 274,7 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| ICFSI_2025_Kukhtyn_M_D-Impact_of_somatic_cells_on_104__COVER.png | 482,98 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!