Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50186

Title: Вплив соматичних клітин на якість та технологічні властивості молока
Other Titles: Impact of somatic cells on the quality and technological properties of milk
Authors: Кухтин, Микола Дмитрович
Васильків, О. Б.
Пундяк, Т. О.
Kukhtyn, M. D.
Vasylkiv, O. B.
Pundyak, T. O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій
імені С.З. Ґжицького
Bibliographic description (Ukraine): Кухтин М. Д. Вплив соматичних клітин на якість та технологічні властивості молока / Микола Дмитрович Кухтин, О. Б. Васильків, Т. О. Пундяк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 104. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Кухтин М. Д., Пундяк Т. О. Вплив соматичних клітин на якість та технологічні властивості молока // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 104.
Bibliographic citation (APA): Kukhtyn, M. D., Vasylkiv, O. B., & Pundyak, T. O. (2025). Vplyv somatychnykh klityn na yakist ta tekhnolohichni vlastyvosti moloka [Impact of somatic cells on the quality and technological properties of milk]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 104. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kukhtyn M. D., Vasylkiv O. B., Pundyak T. O. (2025) Vplyv somatychnykh klityn na yakist ta tekhnolohichni vlastyvosti moloka [Impact of somatic cells on the quality and technological properties of milk]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 104 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Issue Date: 25-Σεπ-2025
Date of entry: 28-Οκτ-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 104
Start page: 104
End page: 104
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50186
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Кухтин М. Мікробіологія молочних продуктів вироблених з молока коров’ячого сирого : монографія / Микола Кухтин, Юлія Горюк. – Кам’янець-Подільський : ЗВО ПДУ, 2023. – 150 с.
2. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R. A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand-made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133.
3. Horyuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Perkiy, Y. B., Horyuk, V. V., & Semenyuk, V. I.(2016). Identification of Enterococcus isolated from raw milk and cottag e cheese “home” production and study of their sensitivity to antibiotics. Scientific Messenge r LNUVMBT named after SZ Gzhytskyj, 18(3), 70.
References (International): 1. Kukhtyn M. Mikrobiolohiia molochnykh produktiv vyroblenykh z moloka koroviachoho syroho : monograph, Mykola Kukhtyn, Yuliia Horiuk, Kamianets-Podilskyi : ZVO PDU, 2023, 150 p.
2. Horiuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Vergeles, K. M., Kovalenko, V. L., Verkholiuk, M. M., Peleno, R. A., & Horiuk, V. V. (2018). Characteristics of enterococci isolated from raw milk and hand-made cottage cheese in Ukraine. Research journal of pharmaceutical biological and chemical sciences, 9(2), 1128-1133.
3. Horyuk, Y. V., Kukhtyn, M. D., Perkiy, Y. B., Horyuk, V. V., & Semenyuk, V. I.(2016). Identification of Enterococcus isolated from raw milk and cottag e cheese "home" production and study of their sensitivity to antibiotics. Scientific Messenge r LNUVMBT named after SZ Gzhytskyj, 18(3), 70.
Content type: Conference Abstract
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
ICFSI_2025_Kukhtyn_M_D-Impact_of_somatic_cells_on_104.pdf274,7 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
ICFSI_2025_Kukhtyn_M_D-Impact_of_somatic_cells_on_104__COVER.png482,98 kBimage/pngΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα