Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50187

Назва: Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловості
Інші назви: Peculiarities of modern standardization in food industry
Автори: Салавеліс, А. Д.
Павловський, С. М.
Лазаренко, Н. А.
Salavelis, A. D.
Pavlovskyi, S. M.
Lazarenko, N. A.
Приналежність: Одеський національний технологічний університет, Україна
Бібліографічний опис: Салавеліс А. Д. Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловості / А. Д. Салавеліс, С. М. Павловський, Н. А. Лазаренко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 105–107. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Бібліографічне посилання: Салавеліс А. Д., Лазаренко Н. А. Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловості // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 105–107.
Bibliographic citation (APA): Salavelis, A. D., Pavlovskyi, S. M., & Lazarenko, N. A. (2025). Osoblyvosti suchasnoi standartyzatsii u kharchovoi promyslovosti [Peculiarities of modern standardization in food industry]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 105-107. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Salavelis A. D., Pavlovskyi S. M., Lazarenko N. A. (2025) Osoblyvosti suchasnoi standartyzatsii u kharchovoi promyslovosti [Peculiarities of modern standardization in food industry]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 105-107 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 640.432
006.034
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 105-107
Початкова сторінка: 105
Кінцева сторінка: 107
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50187
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12/page
https://modecon.mnau.edu.ua
Перелік літератури: 1. Кордзая Н. Р. Стан розвитку стандартизації в світі. Науковий вісник Ужгородського національного університету. Випуск 31, 2020 с.54-57
2. Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України “Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)” № 590 від 01.10.2012 [Електронний ресурс]. − Режим доступу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12/page. − 25.12.2018.
3. Салавеліс А.Д., Павловський С.М. Стандартизація,метрологія та сертифікація: підручник/ укл.: Салавеліс А.Д., Павловський С.М., Одеса: Одеса:Олді+.2023.-212 с
4. Шульгіна Л. М., Жалдак Г. П., Впровадження міжнародних харчових стандартів в Україні. Електронне наукове фахове видання з економічних наук «Modern Economics», №14 (2019), 301-310 https://modecon.mnau.edu.ua | ISSN 2521-6392
References: 1. Kordzaia N. R. Stan rozvytku standartyzatsii v sviti. Naukovyi visnyk Uzhhorodskoho natsionalnoho universytetu. Issue 31, 2020 P.54-57
2. Nakaz Ministerstva ahrarnoi polityky ta prodovolstva Ukrainy "Pro zatverdzhennia Vymoh shchodo rozrobky, vprovadzhennia ta zastosuvannia postiino diiuchykh protsedur, zasnovanykh na pryntsypakh Systemy upravlinnia bezpechnistiu kharchovykh produktiv (NASSR)" No 590 vid 01.10.2012 [Electronic resource]. − Access mode: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12/page. − 25.12.2018.
3. Salavelis A.D., Pavlovskyi S.M. Standartyzatsiia,metrolohiia ta sertyfikatsiia: pidruchnyk/ ukl., Salavelis A.D., Pavlovskyi S.M., Odesa: Odesa:Oldi+.2023.-212 s
4. Shulhina L. M., Zhaldak H. P., Vprovadzhennia mizhnarodnykh kharchovykh standartiv v Ukraini. Elektronne naukove fakhove vydannia z ekonomichnykh nauk "Modern Economics", No 14 (2019), 301-310 https://modecon.mnau.edu.ua | ISSN 2521-6392
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.