Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50187
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Салавеліс, А. Д. | |
| dc.contributor.author | Павловський, С. М. | |
| dc.contributor.author | Лазаренко, Н. А. | |
| dc.contributor.author | Salavelis, A. D. | |
| dc.contributor.author | Pavlovskyi, S. M. | |
| dc.contributor.author | Lazarenko, N. A. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:43Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:43Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Салавеліс А. Д. Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловості / А. Д. Салавеліс, С. М. Павловський, Н. А. Лазаренко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 105–107. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50187 | - |
| dc.format.extent | 105-107 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.relation.uri | https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12/page | |
| dc.relation.uri | https://modecon.mnau.edu.ua | |
| dc.title | Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловості | |
| dc.title.alternative | Peculiarities of modern standardization in food industry | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 3 | |
| dc.subject.udc | 640.432 | |
| dc.subject.udc | 006.034 | |
| dc.relation.references | 1. Кордзая Н. Р. Стан розвитку стандартизації в світі. Науковий вісник Ужгородського національного університету. Випуск 31, 2020 с.54-57 | |
| dc.relation.references | 2. Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України “Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)” № 590 від 01.10.2012 [Електронний ресурс]. − Режим доступу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12/page. − 25.12.2018. | |
| dc.relation.references | 3. Салавеліс А.Д., Павловський С.М. Стандартизація,метрологія та сертифікація: підручник/ укл.: Салавеліс А.Д., Павловський С.М., Одеса: Одеса:Олді+.2023.-212 с | |
| dc.relation.references | 4. Шульгіна Л. М., Жалдак Г. П., Впровадження міжнародних харчових стандартів в Україні. Електронне наукове фахове видання з економічних наук «Modern Economics», №14 (2019), 301-310 https://modecon.mnau.edu.ua | ISSN 2521-6392 | |
| dc.relation.referencesen | 1. Kordzaia N. R. Stan rozvytku standartyzatsii v sviti. Naukovyi visnyk Uzhhorodskoho natsionalnoho universytetu. Issue 31, 2020 P.54-57 | |
| dc.relation.referencesen | 2. Nakaz Ministerstva ahrarnoi polityky ta prodovolstva Ukrainy "Pro zatverdzhennia Vymoh shchodo rozrobky, vprovadzhennia ta zastosuvannia postiino diiuchykh protsedur, zasnovanykh na pryntsypakh Systemy upravlinnia bezpechnistiu kharchovykh produktiv (NASSR)" No 590 vid 01.10.2012 [Electronic resource]. − Access mode: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12/page. − 25.12.2018. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Salavelis A.D., Pavlovskyi S.M. Standartyzatsiia,metrolohiia ta sertyfikatsiia: pidruchnyk/ ukl., Salavelis A.D., Pavlovskyi S.M., Odesa: Odesa:Oldi+.2023.-212 s | |
| dc.relation.referencesen | 4. Shulhina L. M., Zhaldak H. P., Vprovadzhennia mizhnarodnykh kharchovykh standartiv v Ukraini. Elektronne naukove fakhove vydannia z ekonomichnykh nauk "Modern Economics", No 14 (2019), 301-310 https://modecon.mnau.edu.ua | ISSN 2521-6392 | |
| dc.contributor.affiliation | Одеський національний технологічний університет, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 105 | |
| dc.citation.epage | 107 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Салавеліс А. Д., Лазаренко Н. А. Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловості // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 105–107. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Salavelis, A. D., Pavlovskyi, S. M., & Lazarenko, N. A. (2025). Osoblyvosti suchasnoi standartyzatsii u kharchovoi promyslovosti [Peculiarities of modern standardization in food industry]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 105-107. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Salavelis A. D., Pavlovskyi S. M., Lazarenko N. A. (2025) Osoblyvosti suchasnoi standartyzatsii u kharchovoi promyslovosti [Peculiarities of modern standardization in food industry]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 105-107 [in Ukrainian]. | |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Salavelis_A_D-Peculiarities_of_modern_105-107.pdf | 858,07 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| ICFSI_2025_Salavelis_A_D-Peculiarities_of_modern_105-107__COVER.png | 472,19 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!