Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50187

Título: Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловості
Outros títulos: Peculiarities of modern standardization in food industry
Autor: Салавеліс, А. Д.
Павловський, С. М.
Лазаренко, Н. А.
Salavelis, A. D.
Pavlovskyi, S. M.
Lazarenko, N. A.
Affiliation: Одеський національний технологічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Салавеліс А. Д. Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловості / А. Д. Салавеліс, С. М. Павловський, Н. А. Лазаренко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 105–107. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Салавеліс А. Д., Лазаренко Н. А. Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловості // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 105–107.
Bibliographic citation (APA): Salavelis, A. D., Pavlovskyi, S. M., & Lazarenko, N. A. (2025). Osoblyvosti suchasnoi standartyzatsii u kharchovoi promyslovosti [Peculiarities of modern standardization in food industry]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 105-107. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Salavelis A. D., Pavlovskyi S. M., Lazarenko N. A. (2025) Osoblyvosti suchasnoi standartyzatsii u kharchovoi promyslovosti [Peculiarities of modern standardization in food industry]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 105-107 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data: 25-Set-2025
Date of entry: 28-Out-2025
Editora: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 640.432
006.034
Number of pages: 3
Page range: 105-107
Start page: 105
End page: 107
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50187
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12/page
https://modecon.mnau.edu.ua
References (Ukraine): 1. Кордзая Н. Р. Стан розвитку стандартизації в світі. Науковий вісник Ужгородського національного університету. Випуск 31, 2020 с.54-57
2. Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України “Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)” № 590 від 01.10.2012 [Електронний ресурс]. − Режим доступу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12/page. − 25.12.2018.
3. Салавеліс А.Д., Павловський С.М. Стандартизація,метрологія та сертифікація: підручник/ укл.: Салавеліс А.Д., Павловський С.М., Одеса: Одеса:Олді+.2023.-212 с
4. Шульгіна Л. М., Жалдак Г. П., Впровадження міжнародних харчових стандартів в Україні. Електронне наукове фахове видання з економічних наук «Modern Economics», №14 (2019), 301-310 https://modecon.mnau.edu.ua | ISSN 2521-6392
References (International): 1. Kordzaia N. R. Stan rozvytku standartyzatsii v sviti. Naukovyi visnyk Uzhhorodskoho natsionalnoho universytetu. Issue 31, 2020 P.54-57
2. Nakaz Ministerstva ahrarnoi polityky ta prodovolstva Ukrainy "Pro zatverdzhennia Vymoh shchodo rozrobky, vprovadzhennia ta zastosuvannia postiino diiuchykh protsedur, zasnovanykh na pryntsypakh Systemy upravlinnia bezpechnistiu kharchovykh produktiv (NASSR)" No 590 vid 01.10.2012 [Electronic resource]. − Access mode: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12/page. − 25.12.2018.
3. Salavelis A.D., Pavlovskyi S.M. Standartyzatsiia,metrolohiia ta sertyfikatsiia: pidruchnyk/ ukl., Salavelis A.D., Pavlovskyi S.M., Odesa: Odesa:Oldi+.2023.-212 s
4. Shulhina L. M., Zhaldak H. P., Vprovadzhennia mizhnarodnykh kharchovykh standartiv v Ukraini. Elektronne naukove fakhove vydannia z ekonomichnykh nauk "Modern Economics", No 14 (2019), 301-310 https://modecon.mnau.edu.ua | ISSN 2521-6392
Content type: Conference Abstract
Aparece nas colecções:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
ICFSI_2025_Salavelis_A_D-Peculiarities_of_modern_105-107.pdf858,07 kBAdobe PDFVer/Abrir
ICFSI_2025_Salavelis_A_D-Peculiarities_of_modern_105-107__COVER.png472,19 kBimage/pngVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.