Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50187
| Title: | Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловості |
| Other Titles: | Peculiarities of modern standardization in food industry |
| Authors: | Салавеліс, А. Д. Павловський, С. М. Лазаренко, Н. А. Salavelis, A. D. Pavlovskyi, S. M. Lazarenko, N. A. |
| Affiliation: | Одеський національний технологічний університет, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Салавеліс А. Д. Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловості / А. Д. Салавеліс, С. М. Павловський, Н. А. Лазаренко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 105–107. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic reference (2015): | Салавеліс А. Д., Лазаренко Н. А. Особливості сучасної стандартизації у харчової промисловості // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 105–107. |
| Bibliographic citation (APA): | Salavelis, A. D., Pavlovskyi, S. M., & Lazarenko, N. A. (2025). Osoblyvosti suchasnoi standartyzatsii u kharchovoi promyslovosti [Peculiarities of modern standardization in food industry]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 105-107. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Salavelis A. D., Pavlovskyi S. M., Lazarenko N. A. (2025) Osoblyvosti suchasnoi standartyzatsii u kharchovoi promyslovosti [Peculiarities of modern standardization in food industry]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 105-107 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Issue Date: | 25-Sep-2025 |
| Date of entry: | 28-Okt-2025 |
| Publisher: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 640.432 006.034 |
| Number of pages: | 3 |
| Page range: | 105-107 |
| Start page: | 105 |
| End page: | 107 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50187 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL for reference material: | https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12/page https://modecon.mnau.edu.ua |
| References (Ukraine): | 1. Кордзая Н. Р. Стан розвитку стандартизації в світі. Науковий вісник Ужгородського національного університету. Випуск 31, 2020 с.54-57 2. Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України “Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)” № 590 від 01.10.2012 [Електронний ресурс]. − Режим доступу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12/page. − 25.12.2018. 3. Салавеліс А.Д., Павловський С.М. Стандартизація,метрологія та сертифікація: підручник/ укл.: Салавеліс А.Д., Павловський С.М., Одеса: Одеса:Олді+.2023.-212 с 4. Шульгіна Л. М., Жалдак Г. П., Впровадження міжнародних харчових стандартів в Україні. Електронне наукове фахове видання з економічних наук «Modern Economics», №14 (2019), 301-310 https://modecon.mnau.edu.ua | ISSN 2521-6392 |
| References (International): | 1. Kordzaia N. R. Stan rozvytku standartyzatsii v sviti. Naukovyi visnyk Uzhhorodskoho natsionalnoho universytetu. Issue 31, 2020 P.54-57 2. Nakaz Ministerstva ahrarnoi polityky ta prodovolstva Ukrainy "Pro zatverdzhennia Vymoh shchodo rozrobky, vprovadzhennia ta zastosuvannia postiino diiuchykh protsedur, zasnovanykh na pryntsypakh Systemy upravlinnia bezpechnistiu kharchovykh produktiv (NASSR)" No 590 vid 01.10.2012 [Electronic resource]. − Access mode: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12/page. − 25.12.2018. 3. Salavelis A.D., Pavlovskyi S.M. Standartyzatsiia,metrolohiia ta sertyfikatsiia: pidruchnyk/ ukl., Salavelis A.D., Pavlovskyi S.M., Odesa: Odesa:Oldi+.2023.-212 s 4. Shulhina L. M., Zhaldak H. P., Vprovadzhennia mizhnarodnykh kharchovykh standartiv v Ukraini. Elektronne naukove fakhove vydannia z ekonomichnykh nauk "Modern Economics", No 14 (2019), 301-310 https://modecon.mnau.edu.ua | ISSN 2521-6392 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Appears in Collections: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Salavelis_A_D-Peculiarities_of_modern_105-107.pdf | 858,07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| ICFSI_2025_Salavelis_A_D-Peculiarities_of_modern_105-107__COVER.png | 472,19 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.