Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50202
| Назва: | Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктів |
| Інші назви: | Substantiation of technological properties of dairy raw materials for the production of protein dairy products |
| Автори: | Білуха, Г. М. Моісеєва, Л. О. Романчук, І. О. Bilukha, G. Moiseieva, L. Romanchuk, I. |
| Приналежність: | Інститут продовольчих ресурсів НААНс, Україна |
| Бібліографічний опис: | Білуха Г. М. Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктів / Г. М. Білуха, Л. О. Моісеєва, І. О. Романчук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 23–24. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Бібліографічне посилання: | Білуха Г. М., Романчук І. О. Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 23–24. |
| Bibliographic citation (APA): | Bilukha, G., Moiseieva, L., & Romanchuk, I. (2025). Obgruntuvannia tekhnolohichnykh vlastyvostei molochnoi syrovyny dlia vyrobnytstva bilkovykh molochnykh produktiv [Substantiation of technological properties of dairy raw materials for the production of protein dairy products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 23-24. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Bilukha G., Moiseieva L., Romanchuk I. (2025) Obgruntuvannia tekhnolohichnykh vlastyvostei molochnoi syrovyny dlia vyrobnytstva bilkovykh molochnykh produktiv [Substantiation of technological properties of dairy raw materials for the production of protein dairy products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 23-24 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 637.146 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 23-24 |
| Початкова сторінка: | 23 |
| Кінцева сторінка: | 24 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50202 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Перелік літератури: | 1. Minorova, A. V.; Romanchuk, І. О.; Zhukova, Ya. F.; Krushelnytska, N. L.; Vezhlivtseva, S. P. Protein composition and technological properties of milk whey concentrates. Agricultural Science and Practice 2017, 4(2), pp 52-58. 2. McGregor, R.; Poppitt, S.D. Milk protein for improved metabolic health: a review of the evidence. Nutrition & Metabolism. 2013, 10, p 46. |
| References: | 1. Minorova, A. V.; Romanchuk, I. O.; Zhukova, Ya. F.; Krushelnytska, N. L.; Vezhlivtseva, S. P. Protein composition and technological properties of milk whey concentrates. Agricultural Science and Practice 2017, 4(2), pp 52-58. 2. McGregor, R.; Poppitt, S.D. Milk protein for improved metabolic health: a review of the evidence. Nutrition & Metabolism. 2013, 10, p 46. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Bilukha_G-Substantiation_of_technological_23-24.pdf | 541,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Bilukha_G-Substantiation_of_technological_23-24__COVER.png | 524,69 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.