Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50202

Заглавие: Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктів
Други Заглавия: Substantiation of technological properties of dairy raw materials for the production of protein dairy products
Автори: Білуха, Г. М.
Моісеєва, Л. О.
Романчук, І. О.
Bilukha, G.
Moiseieva, L.
Romanchuk, I.
Affiliation: Інститут продовольчих ресурсів НААНс, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Білуха Г. М. Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктів / Г. М. Білуха, Л. О. Моісеєва, І. О. Романчук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 23–24. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Білуха Г. М., Романчук І. О. Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 23–24.
Bibliographic citation (APA): Bilukha, G., Moiseieva, L., & Romanchuk, I. (2025). Obgruntuvannia tekhnolohichnykh vlastyvostei molochnoi syrovyny dlia vyrobnytstva bilkovykh molochnykh produktiv [Substantiation of technological properties of dairy raw materials for the production of protein dairy products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 23-24. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Bilukha G., Moiseieva L., Romanchuk I. (2025) Obgruntuvannia tekhnolohichnykh vlastyvostei molochnoi syrovyny dlia vyrobnytstva bilkovykh molochnykh produktiv [Substantiation of technological properties of dairy raw materials for the production of protein dairy products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 23-24 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата на Публикуване: 25-Сеп-2025
Date of entry: 28-Окт-2025
Издател: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 637.146
Number of pages: 2
Page range: 23-24
Start page: 23
End page: 24
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50202
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Minorova, A. V.; Romanchuk, І. О.; Zhukova, Ya. F.; Krushelnytska, N. L.; Vezhlivtseva, S. P. Protein composition and technological properties of milk whey concentrates. Agricultural Science and Practice 2017, 4(2), pp 52-58.
2. McGregor, R.; Poppitt, S.D. Milk protein for improved metabolic health: a review of the evidence. Nutrition & Metabolism. 2013, 10, p 46.
References (International): 1. Minorova, A. V.; Romanchuk, I. O.; Zhukova, Ya. F.; Krushelnytska, N. L.; Vezhlivtseva, S. P. Protein composition and technological properties of milk whey concentrates. Agricultural Science and Practice 2017, 4(2), pp 52-58.
2. McGregor, R.; Poppitt, S.D. Milk protein for improved metabolic health: a review of the evidence. Nutrition & Metabolism. 2013, 10, p 46.
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
ICFSI_2025_Bilukha_G-Substantiation_of_technological_23-24.pdf541,65 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
ICFSI_2025_Bilukha_G-Substantiation_of_technological_23-24__COVER.png524,69 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.