このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50202

完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorБілуха, Г. М.
dc.contributor.authorМоісеєва, Л. О.
dc.contributor.authorРоманчук, І. О.
dc.contributor.authorBilukha, G.
dc.contributor.authorMoiseieva, L.
dc.contributor.authorRomanchuk, I.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:45Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:45Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationБілуха Г. М. Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктів / Г. М. Білуха, Л. О. Моісеєва, І. О. Романчук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 23–24. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50202-
dc.format.extent23-24
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleОбґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктів
dc.title.alternativeSubstantiation of technological properties of dairy raw materials for the production of protein dairy products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.146
dc.relation.references1. Minorova, A. V.; Romanchuk, І. О.; Zhukova, Ya. F.; Krushelnytska, N. L.; Vezhlivtseva, S. P. Protein composition and technological properties of milk whey concentrates. Agricultural Science and Practice 2017, 4(2), pp 52-58.
dc.relation.references2. McGregor, R.; Poppitt, S.D. Milk protein for improved metabolic health: a review of the evidence. Nutrition & Metabolism. 2013, 10, p 46.
dc.relation.referencesen1. Minorova, A. V.; Romanchuk, I. O.; Zhukova, Ya. F.; Krushelnytska, N. L.; Vezhlivtseva, S. P. Protein composition and technological properties of milk whey concentrates. Agricultural Science and Practice 2017, 4(2), pp 52-58.
dc.relation.referencesen2. McGregor, R.; Poppitt, S.D. Milk protein for improved metabolic health: a review of the evidence. Nutrition & Metabolism. 2013, 10, p 46.
dc.contributor.affiliationІнститут продовольчих ресурсів НААНс, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage23
dc.citation.epage24
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Білуха Г. М., Романчук І. О. Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 23–24.
dc.identifier.citationenAPABilukha, G., Moiseieva, L., & Romanchuk, I. (2025). Obgruntuvannia tekhnolohichnykh vlastyvostei molochnoi syrovyny dlia vyrobnytstva bilkovykh molochnykh produktiv [Substantiation of technological properties of dairy raw materials for the production of protein dairy products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 23-24. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOBilukha G., Moiseieva L., Romanchuk I. (2025) Obgruntuvannia tekhnolohichnykh vlastyvostei molochnoi syrovyny dlia vyrobnytstva bilkovykh molochnykh produktiv [Substantiation of technological properties of dairy raw materials for the production of protein dairy products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 23-24 [in Ukrainian].
出現コレクション:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
ICFSI_2025_Bilukha_G-Substantiation_of_technological_23-24.pdf541,65 kBAdobe PDF見る/開く
ICFSI_2025_Bilukha_G-Substantiation_of_technological_23-24__COVER.png524,69 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。