Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50202
Registo completo
| Campo DC | Valor | Idioma |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Білуха, Г. М. | |
| dc.contributor.author | Моісеєва, Л. О. | |
| dc.contributor.author | Романчук, І. О. | |
| dc.contributor.author | Bilukha, G. | |
| dc.contributor.author | Moiseieva, L. | |
| dc.contributor.author | Romanchuk, I. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:45Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:45Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Білуха Г. М. Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктів / Г. М. Білуха, Л. О. Моісеєва, І. О. Романчук // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 23–24. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50202 | - |
| dc.format.extent | 23-24 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.title | Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктів | |
| dc.title.alternative | Substantiation of technological properties of dairy raw materials for the production of protein dairy products | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 637.146 | |
| dc.relation.references | 1. Minorova, A. V.; Romanchuk, І. О.; Zhukova, Ya. F.; Krushelnytska, N. L.; Vezhlivtseva, S. P. Protein composition and technological properties of milk whey concentrates. Agricultural Science and Practice 2017, 4(2), pp 52-58. | |
| dc.relation.references | 2. McGregor, R.; Poppitt, S.D. Milk protein for improved metabolic health: a review of the evidence. Nutrition & Metabolism. 2013, 10, p 46. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Minorova, A. V.; Romanchuk, I. O.; Zhukova, Ya. F.; Krushelnytska, N. L.; Vezhlivtseva, S. P. Protein composition and technological properties of milk whey concentrates. Agricultural Science and Practice 2017, 4(2), pp 52-58. | |
| dc.relation.referencesen | 2. McGregor, R.; Poppitt, S.D. Milk protein for improved metabolic health: a review of the evidence. Nutrition & Metabolism. 2013, 10, p 46. | |
| dc.contributor.affiliation | Інститут продовольчих ресурсів НААНс, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 23 | |
| dc.citation.epage | 24 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Білуха Г. М., Романчук І. О. Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 23–24. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Bilukha, G., Moiseieva, L., & Romanchuk, I. (2025). Obgruntuvannia tekhnolohichnykh vlastyvostei molochnoi syrovyny dlia vyrobnytstva bilkovykh molochnykh produktiv [Substantiation of technological properties of dairy raw materials for the production of protein dairy products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 23-24. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Bilukha G., Moiseieva L., Romanchuk I. (2025) Obgruntuvannia tekhnolohichnykh vlastyvostei molochnoi syrovyny dlia vyrobnytstva bilkovykh molochnykh produktiv [Substantiation of technological properties of dairy raw materials for the production of protein dairy products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 23-24 [in Ukrainian]. | |
| Aparece nas colecções: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Ficheiros deste registo:
| Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Bilukha_G-Substantiation_of_technological_23-24.pdf | 541,65 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
| ICFSI_2025_Bilukha_G-Substantiation_of_technological_23-24__COVER.png | 524,69 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.