Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50171
| Назва: | Харчова та біологічна цінність зерен чіа і перспективи їх використання у технологіях продуктів харчування |
| Інші назви: | Nutritional and biological value of chia seeds and their prospects for their use in food technology |
| Автори: | Божик, Л. І. Bozhyk, L. I. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Божик Л. І. Харчова та біологічна цінність зерен чіа і перспективи їх використання у технологіях продуктів харчування / Л. І. Божик // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 80–81. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Бібліографічне посилання: | Божик Л. І. Харчова та біологічна цінність зерен чіа і перспективи їх використання у технологіях продуктів харчування // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 80–81. |
| Bibliographic citation (APA): | Bozhyk, L. I. (2025). Kharchova ta biolohichna tsinnist zeren chia i perspektyvy yikh vykorystannia u tekhnolohiiakh produktiv kharchuvannia [Nutritional and biological value of chia seeds and their prospects for their use in food technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 80-81. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Bozhyk L. I. (2025) Kharchova ta biolohichna tsinnist zeren chia i perspektyvy yikh vykorystannia u tekhnolohiiakh produktiv kharchuvannia [Nutritional and biological value of chia seeds and their prospects for their use in food technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 80-81 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 664.74 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 80-81 |
| Початкова сторінка: | 80 |
| Кінцева сторінка: | 81 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50171 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Перелік літератури: | 1. Споживчі властивості насіння Chía та їхня санітарна безпека — журнал Food Science and Technology (ОНТУ). 2. Насіння чіа та його роль у створенні функціональних напоїв в умовах закладів ресторанного господарства — журнал Економіка та суспільство 3. Effects of chia seed (Salvia hispanica L.) supplementation on cardiometabolic health in overweight subjects: a systematic review and meta-analysis of RCTs. Nutrition & Metabolism, 2024. |
| References: | 1. Spozhyvchi vlastyvosti nasinnia Chía ta yikhnia sanitarna bezpeka - zhurnal Food Science and Technology (ONTU). 2. Nasinnia chia ta yoho rol u stvorenni funktsionalnykh napoiv v umovakh zakladiv restorannoho hospodarstva - zhurnal Ekonomika ta suspilstvo 3. Effects of chia seed (Salvia hispanica L.) supplementation on cardiometabolic health in overweight subjects: a systematic review and meta-analysis of RCTs. Nutrition & Metabolism, 2024. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Bozhyk_L_I-Nutritional_and_biological_80-81.pdf | 538,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Bozhyk_L_I-Nutritional_and_biological_80-81__COVER.png | 451,38 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.