Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50171

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожик, Л. І.
dc.contributor.authorBozhyk, L. I.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:42Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:42Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationБожик Л. І. Харчова та біологічна цінність зерен чіа і перспективи їх використання у технологіях продуктів харчування / Л. І. Божик // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 80–81. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50171-
dc.format.extent80-81
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleХарчова та біологічна цінність зерен чіа і перспективи їх використання у технологіях продуктів харчування
dc.title.alternativeNutritional and biological value of chia seeds and their prospects for their use in food technology
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.74
dc.relation.references1. Споживчі властивості насіння Chía та їхня санітарна безпека — журнал Food Science and Technology (ОНТУ).
dc.relation.references2. Насіння чіа та його роль у створенні функціональних напоїв в умовах закладів ресторанного господарства — журнал Економіка та суспільство
dc.relation.references3. Effects of chia seed (Salvia hispanica L.) supplementation on cardiometabolic health in overweight subjects: a systematic review and meta-analysis of RCTs. Nutrition & Metabolism, 2024.
dc.relation.referencesen1. Spozhyvchi vlastyvosti nasinnia Chía ta yikhnia sanitarna bezpeka - zhurnal Food Science and Technology (ONTU).
dc.relation.referencesen2. Nasinnia chia ta yoho rol u stvorenni funktsionalnykh napoiv v umovakh zakladiv restorannoho hospodarstva - zhurnal Ekonomika ta suspilstvo
dc.relation.referencesen3. Effects of chia seed (Salvia hispanica L.) supplementation on cardiometabolic health in overweight subjects: a systematic review and meta-analysis of RCTs. Nutrition & Metabolism, 2024.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage80
dc.citation.epage81
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Божик Л. І. Харчова та біологічна цінність зерен чіа і перспективи їх використання у технологіях продуктів харчування // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 80–81.
dc.identifier.citationenAPABozhyk, L. I. (2025). Kharchova ta biolohichna tsinnist zeren chia i perspektyvy yikh vykorystannia u tekhnolohiiakh produktiv kharchuvannia [Nutritional and biological value of chia seeds and their prospects for their use in food technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 80-81. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOBozhyk L. I. (2025) Kharchova ta biolohichna tsinnist zeren chia i perspektyvy yikh vykorystannia u tekhnolohiiakh produktiv kharchuvannia [Nutritional and biological value of chia seeds and their prospects for their use in food technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 80-81 [in Ukrainian].
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.