Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50171

Title: Харчова та біологічна цінність зерен чіа і перспективи їх використання у технологіях продуктів харчування
Other Titles: Nutritional and biological value of chia seeds and their prospects for their use in food technology
Authors: Божик, Л. І.
Bozhyk, L. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Божик Л. І. Харчова та біологічна цінність зерен чіа і перспективи їх використання у технологіях продуктів харчування / Л. І. Божик // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 80–81. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic reference (2015): Божик Л. І. Харчова та біологічна цінність зерен чіа і перспективи їх використання у технологіях продуктів харчування // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 80–81.
Bibliographic citation (APA): Bozhyk, L. I. (2025). Kharchova ta biolohichna tsinnist zeren chia i perspektyvy yikh vykorystannia u tekhnolohiiakh produktiv kharchuvannia [Nutritional and biological value of chia seeds and their prospects for their use in food technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 80-81. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Bozhyk L. I. (2025) Kharchova ta biolohichna tsinnist zeren chia i perspektyvy yikh vykorystannia u tekhnolohiiakh produktiv kharchuvannia [Nutritional and biological value of chia seeds and their prospects for their use in food technology]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 80-81 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Issue Date: 25-Sep-2025
Date of entry: 28-Oct-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.74
Number of pages: 2
Page range: 80-81
Start page: 80
End page: 81
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50171
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Споживчі властивості насіння Chía та їхня санітарна безпека — журнал Food Science and Technology (ОНТУ).
2. Насіння чіа та його роль у створенні функціональних напоїв в умовах закладів ресторанного господарства — журнал Економіка та суспільство
3. Effects of chia seed (Salvia hispanica L.) supplementation on cardiometabolic health in overweight subjects: a systematic review and meta-analysis of RCTs. Nutrition & Metabolism, 2024.
References (International): 1. Spozhyvchi vlastyvosti nasinnia Chía ta yikhnia sanitarna bezpeka - zhurnal Food Science and Technology (ONTU).
2. Nasinnia chia ta yoho rol u stvorenni funktsionalnykh napoiv v umovakh zakladiv restorannoho hospodarstva - zhurnal Ekonomika ta suspilstvo
3. Effects of chia seed (Salvia hispanica L.) supplementation on cardiometabolic health in overweight subjects: a systematic review and meta-analysis of RCTs. Nutrition & Metabolism, 2024.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.