Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50146
| Назва: | Аналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіях |
| Інші назви: | Analysis, obtaining and using of the main milk proteins in food technologies |
| Автори: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна Дацишин, К. Є. Крупа, Ольга Ммиколаївна Сторож, С. І. Yukalo, V. Storozh, L. Datsyshyn, K. Krupa, O. Storozh, S. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Аналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіях / Володимир Глібович Юкало, Людмила Анатоліївна Сторож, К. Є. Дацишин, Ольга Ммиколаївна Крупа, С. І. Сторож // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 47. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Бібліографічне посилання: | Аналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіях / Юкало В. Г. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 47. |
| Bibliographic citation (APA): | Yukalo, V., Storozh, L., Datsyshyn, K., Krupa, O., & Storozh, S. (2025). Analiz, vydilennia i vykorystannia osnovnykh bilkiv moloka v kharchovykh tekhnolohiiakh [Analysis, obtaining and using of the main milk proteins in food technologies]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 47. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Yukalo V., Storozh L., Datsyshyn K., Krupa O., Storozh S. (2025) Analiz, vydilennia i vykorystannia osnovnykh bilkiv moloka v kharchovykh tekhnolohiiakh [Analysis, obtaining and using of the main milk proteins in food technologies]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 47 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 577.112 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 47 |
| Початкова сторінка: | 47 |
| Кінцева сторінка: | 47 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50146 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Перелік літератури: | 1. Юкало В.Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія. Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 372 с. 2. Yukalo V., Datsyshyn K., Krupa O., Storozh L. Adaptation of Stadier's apparatus for electrophoresis of main milk proteins. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. 1/11(127). P. 73-80. 3. Yukalo V., Krupa O., Storozh L. Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides. Ukrainian Food Journal. 2019. Vol. 8, Is. 1. P. 61–69. 4. Yukalo V., Krupa O., Datsyshyn K. Storozh, L. Proteolytic activity of the Carpathian traditional liquid milk coagulant. Ukrainian Food Journal. 2023. 12, Is. 2. P. 240–251. 5. Yukalo V., Datsyshyn K., Storozh L. The effect of low heating temperatures on casein whey proteins. Food science and technology. 2024. Vol. 18, Is. 1. P. 51-57. |
| References: | 1. Yukalo V.H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph. Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 372 p. 2. Yukalo V., Datsyshyn K., Krupa O., Storozh L. Adaptation of Stadier's apparatus for electrophoresis of main milk proteins. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. 1/11(127). P. 73-80. 3. Yukalo V., Krupa O., Storozh L. Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides. Ukrainian Food Journal. 2019. Vol. 8, Is. 1. P. 61–69. 4. Yukalo V., Krupa O., Datsyshyn K. Storozh, L. Proteolytic activity of the Carpathian traditional liquid milk coagulant. Ukrainian Food Journal. 2023. 12, Is. 2. P. 240–251. 5. Yukalo V., Datsyshyn K., Storozh L. The effect of low heating temperatures on casein whey proteins. Food science and technology. 2024. Vol. 18, Is. 1. P. 51-57. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Yukalo_V-Analysis_obtaining_and_using_47.pdf | 275,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Yukalo_V-Analysis_obtaining_and_using_47__COVER.png | 453,71 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.