Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50146
| Title: | Аналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіях |
| Other Titles: | Analysis, obtaining and using of the main milk proteins in food technologies |
| Authors: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна Дацишин, К. Є. Крупа, Ольга Ммиколаївна Сторож, С. І. Yukalo, V. Storozh, L. Datsyshyn, K. Krupa, O. Storozh, S. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Аналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіях / Володимир Глібович Юкало, Людмила Анатоліївна Сторож, К. Є. Дацишин, Ольга Ммиколаївна Крупа, С. І. Сторож // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 47. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic reference (2015): | Аналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіях / Юкало В. Г. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 47. |
| Bibliographic citation (APA): | Yukalo, V., Storozh, L., Datsyshyn, K., Krupa, O., & Storozh, S. (2025). Analiz, vydilennia i vykorystannia osnovnykh bilkiv moloka v kharchovykh tekhnolohiiakh [Analysis, obtaining and using of the main milk proteins in food technologies]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 47. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Yukalo V., Storozh L., Datsyshyn K., Krupa O., Storozh S. (2025) Analiz, vydilennia i vykorystannia osnovnykh bilkiv moloka v kharchovykh tekhnolohiiakh [Analysis, obtaining and using of the main milk proteins in food technologies]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 47 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Issue Date: | 25-Sep-2025 |
| Date of entry: | 28-Oct-2025 |
| Publisher: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 577.112 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 47 |
| Start page: | 47 |
| End page: | 47 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50146 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| References (Ukraine): | 1. Юкало В.Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія. Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 372 с. 2. Yukalo V., Datsyshyn K., Krupa O., Storozh L. Adaptation of Stadier's apparatus for electrophoresis of main milk proteins. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. 1/11(127). P. 73-80. 3. Yukalo V., Krupa O., Storozh L. Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides. Ukrainian Food Journal. 2019. Vol. 8, Is. 1. P. 61–69. 4. Yukalo V., Krupa O., Datsyshyn K. Storozh, L. Proteolytic activity of the Carpathian traditional liquid milk coagulant. Ukrainian Food Journal. 2023. 12, Is. 2. P. 240–251. 5. Yukalo V., Datsyshyn K., Storozh L. The effect of low heating temperatures on casein whey proteins. Food science and technology. 2024. Vol. 18, Is. 1. P. 51-57. |
| References (International): | 1. Yukalo V.H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph. Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 372 p. 2. Yukalo V., Datsyshyn K., Krupa O., Storozh L. Adaptation of Stadier's apparatus for electrophoresis of main milk proteins. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. 1/11(127). P. 73-80. 3. Yukalo V., Krupa O., Storozh L. Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides. Ukrainian Food Journal. 2019. Vol. 8, Is. 1. P. 61–69. 4. Yukalo V., Krupa O., Datsyshyn K. Storozh, L. Proteolytic activity of the Carpathian traditional liquid milk coagulant. Ukrainian Food Journal. 2023. 12, Is. 2. P. 240–251. 5. Yukalo V., Datsyshyn K., Storozh L. The effect of low heating temperatures on casein whey proteins. Food science and technology. 2024. Vol. 18, Is. 1. P. 51-57. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Appears in Collections: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Yukalo_V-Analysis_obtaining_and_using_47.pdf | 275,65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| ICFSI_2025_Yukalo_V-Analysis_obtaining_and_using_47__COVER.png | 453,71 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.