Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50146

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна
dc.contributor.authorДацишин, К. Є.
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Ммиколаївна
dc.contributor.authorСторож, С. І.
dc.contributor.authorYukalo, V.
dc.contributor.authorStorozh, L.
dc.contributor.authorDatsyshyn, K.
dc.contributor.authorKrupa, O.
dc.contributor.authorStorozh, S.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:40Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:40Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationАналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіях / Володимир Глібович Юкало, Людмила Анатоліївна Сторож, К. Є. Дацишин, Ольга Ммиколаївна Крупа, С. І. Сторож // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 47. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50146-
dc.format.extent47
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.titleАналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіях
dc.title.alternativeAnalysis, obtaining and using of the main milk proteins in food technologies
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc577.112
dc.relation.references1. Юкало В.Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія. Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 372 с.
dc.relation.references2. Yukalo V., Datsyshyn K., Krupa O., Storozh L. Adaptation of Stadier's apparatus for electrophoresis of main milk proteins. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. 1/11(127). P. 73-80.
dc.relation.references3. Yukalo V., Krupa O., Storozh L. Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides. Ukrainian Food Journal. 2019. Vol. 8, Is. 1. P. 61–69.
dc.relation.references4. Yukalo V., Krupa O., Datsyshyn K. Storozh, L. Proteolytic activity of the Carpathian traditional liquid milk coagulant. Ukrainian Food Journal. 2023. 12, Is. 2. P. 240–251.
dc.relation.references5. Yukalo V., Datsyshyn K., Storozh L. The effect of low heating temperatures on casein whey proteins. Food science and technology. 2024. Vol. 18, Is. 1. P. 51-57.
dc.relation.referencesen1. Yukalo V.H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph. Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 372 p.
dc.relation.referencesen2. Yukalo V., Datsyshyn K., Krupa O., Storozh L. Adaptation of Stadier's apparatus for electrophoresis of main milk proteins. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. 1/11(127). P. 73-80.
dc.relation.referencesen3. Yukalo V., Krupa O., Storozh L. Characteristics of proteolytic processes during the isolation of natural casein phosphopeptides. Ukrainian Food Journal. 2019. Vol. 8, Is. 1. P. 61–69.
dc.relation.referencesen4. Yukalo V., Krupa O., Datsyshyn K. Storozh, L. Proteolytic activity of the Carpathian traditional liquid milk coagulant. Ukrainian Food Journal. 2023. 12, Is. 2. P. 240–251.
dc.relation.referencesen5. Yukalo V., Datsyshyn K., Storozh L. The effect of low heating temperatures on casein whey proteins. Food science and technology. 2024. Vol. 18, Is. 1. P. 51-57.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage47
dc.citation.epage47
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Аналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіях / Юкало В. Г. та ін. // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 47.
dc.identifier.citationenAPAYukalo, V., Storozh, L., Datsyshyn, K., Krupa, O., & Storozh, S. (2025). Analiz, vydilennia i vykorystannia osnovnykh bilkiv moloka v kharchovykh tekhnolohiiakh [Analysis, obtaining and using of the main milk proteins in food technologies]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 47. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOYukalo V., Storozh L., Datsyshyn K., Krupa O., Storozh S. (2025) Analiz, vydilennia i vykorystannia osnovnykh bilkiv moloka v kharchovykh tekhnolohiiakh [Analysis, obtaining and using of the main milk proteins in food technologies]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 47 [in Ukrainian].
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.