Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50130
| Назва: | Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні вироби |
| Інші назви: | Increasing protein consumption by adding pumpkin protein to baked products |
| Автори: | Кузик, В. М. Кравченюк, Христина Юріївна Криськова, Ларіса Петрівна Kuzyk, V. Kravcheniuk, K. Kryskova, L. P. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Кузик В. М. Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні вироби / В. М. Кузик, Христина Юріївна Кравченюк, Ларіса Петрівна Криськова // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 31. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Бібліографічне посилання: | Кузик В. М., Криськова Л. П. Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні вироби // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 31. |
| Bibliographic citation (APA): | Kuzyk, V., Kravcheniuk, K., & Kryskova, L. P. (2025). Zbilshennia spozhyvannia bilka za rakhunok dodavannia harbuzovoho proteinu u khlibobulochni vyroby [Increasing protein consumption by adding pumpkin protein to baked products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 31. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Kuzyk V., Kravcheniuk K., Kryskova L. P. (2025) Zbilshennia spozhyvannia bilka za rakhunok dodavannia harbuzovoho proteinu u khlibobulochni vyroby [Increasing protein consumption by adding pumpkin protein to baked products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 31 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 664.6 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 31 |
| Початкова сторінка: | 31 |
| Кінцева сторінка: | 31 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50130 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://www.mdpi.com/2304-8158/14/2/243 |
| Перелік літератури: | 1. The Addition of Pumpkin Flour Impacts the Functional and Bioactive Properties of Soft Wheat Composite Flour Blends URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/14/2/243 (дата звернення 10.09.2025). 2. Hussain, A.; Kausar, T.; Din, A.; Murtaza, M.A.; Jamil, M.A.; Iqbal, M.A.; Majeed, M.A.; Rafique, A.; Iftikhar, A.; Noreen, S.; et al. Production, characterization, food application and biological study of powder of pumpkin (Cucurbita maxima) parts (peel, flesh and seeds). Pure Appl. Biol.2023,12, 48–60. 3. Anitha, S.; Hn, R.; Ashwini, A. Effect of mixing pumpkin powder with wheat flour on physical, nutritional and sensory characteristics of cookies. Int. J. Chem. Stud. 2020, 8, 1030–1035. |
| References: | 1. The Addition of Pumpkin Flour Impacts the Functional and Bioactive Properties of Soft Wheat Composite Flour Blends URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/14/2/243 (Date of appeal 10.09.2025). 2. Hussain, A.; Kausar, T.; Din, A.; Murtaza, M.A.; Jamil, M.A.; Iqbal, M.A.; Majeed, M.A.; Rafique, A.; Iftikhar, A.; Noreen, S.; et al. Production, characterization, food application and biological study of powder of pumpkin (Cucurbita maxima) parts (peel, flesh and seeds). Pure Appl. Biol.2023,12, 48–60. 3. Anitha, S.; Hn, R.; Ashwini, A. Effect of mixing pumpkin powder with wheat flour on physical, nutritional and sensory characteristics of cookies. Int. J. Chem. Stud. 2020, 8, 1030–1035. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kuzyk_V-Increasing_protein_consumption_31.pdf | 275,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Kuzyk_V-Increasing_protein_consumption_31__COVER.png | 1,15 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.