Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50130

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorКузик, В. М.
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна
dc.contributor.authorКриськова, Ларіса Петрівна
dc.contributor.authorKuzyk, V.
dc.contributor.authorKravcheniuk, K.
dc.contributor.authorKryskova, L. P.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:38Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:38Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationКузик В. М. Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні вироби / В. М. Кузик, Христина Юріївна Кравченюк, Ларіса Петрівна Криськова // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 31. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50130-
dc.format.extent31
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://www.mdpi.com/2304-8158/14/2/243
dc.titleЗбільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні вироби
dc.title.alternativeIncreasing protein consumption by adding pumpkin protein to baked products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.6
dc.relation.references1. The Addition of Pumpkin Flour Impacts the Functional and Bioactive Properties of Soft Wheat Composite Flour Blends URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/14/2/243 (дата звернення 10.09.2025).
dc.relation.references2. Hussain, A.; Kausar, T.; Din, A.; Murtaza, M.A.; Jamil, M.A.; Iqbal, M.A.; Majeed, M.A.; Rafique, A.; Iftikhar, A.; Noreen, S.; et al. Production, characterization, food application and biological study of powder of pumpkin (Cucurbita maxima) parts (peel, flesh and seeds). Pure Appl. Biol.2023,12, 48–60.
dc.relation.references3. Anitha, S.; Hn, R.; Ashwini, A. Effect of mixing pumpkin powder with wheat flour on physical, nutritional and sensory characteristics of cookies. Int. J. Chem. Stud. 2020, 8, 1030–1035.
dc.relation.referencesen1. The Addition of Pumpkin Flour Impacts the Functional and Bioactive Properties of Soft Wheat Composite Flour Blends URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/14/2/243 (Date of appeal 10.09.2025).
dc.relation.referencesen2. Hussain, A.; Kausar, T.; Din, A.; Murtaza, M.A.; Jamil, M.A.; Iqbal, M.A.; Majeed, M.A.; Rafique, A.; Iftikhar, A.; Noreen, S.; et al. Production, characterization, food application and biological study of powder of pumpkin (Cucurbita maxima) parts (peel, flesh and seeds). Pure Appl. Biol.2023,12, 48–60.
dc.relation.referencesen3. Anitha, S.; Hn, R.; Ashwini, A. Effect of mixing pumpkin powder with wheat flour on physical, nutritional and sensory characteristics of cookies. Int. J. Chem. Stud. 2020, 8, 1030–1035.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage31
dc.citation.epage31
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Кузик В. М., Криськова Л. П. Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні вироби // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 31.
dc.identifier.citationenAPAKuzyk, V., Kravcheniuk, K., & Kryskova, L. P. (2025). Zbilshennia spozhyvannia bilka za rakhunok dodavannia harbuzovoho proteinu u khlibobulochni vyroby [Increasing protein consumption by adding pumpkin protein to baked products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 31. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOKuzyk V., Kravcheniuk K., Kryskova L. P. (2025) Zbilshennia spozhyvannia bilka za rakhunok dodavannia harbuzovoho proteinu u khlibobulochni vyroby [Increasing protein consumption by adding pumpkin protein to baked products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 31 [in Ukrainian].
Ebben a gyűjteményben:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!