Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50130
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кузик, В. М. | |
| dc.contributor.author | Кравченюк, Христина Юріївна | |
| dc.contributor.author | Криськова, Ларіса Петрівна | |
| dc.contributor.author | Kuzyk, V. | |
| dc.contributor.author | Kravcheniuk, K. | |
| dc.contributor.author | Kryskova, L. P. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:38Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:38Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Кузик В. М. Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні вироби / В. М. Кузик, Христина Юріївна Кравченюк, Ларіса Петрівна Криськова // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 31. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50130 | - |
| dc.format.extent | 31 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.relation.uri | https://www.mdpi.com/2304-8158/14/2/243 | |
| dc.title | Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні вироби | |
| dc.title.alternative | Increasing protein consumption by adding pumpkin protein to baked products | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.6 | |
| dc.relation.references | 1. The Addition of Pumpkin Flour Impacts the Functional and Bioactive Properties of Soft Wheat Composite Flour Blends URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/14/2/243 (дата звернення 10.09.2025). | |
| dc.relation.references | 2. Hussain, A.; Kausar, T.; Din, A.; Murtaza, M.A.; Jamil, M.A.; Iqbal, M.A.; Majeed, M.A.; Rafique, A.; Iftikhar, A.; Noreen, S.; et al. Production, characterization, food application and biological study of powder of pumpkin (Cucurbita maxima) parts (peel, flesh and seeds). Pure Appl. Biol.2023,12, 48–60. | |
| dc.relation.references | 3. Anitha, S.; Hn, R.; Ashwini, A. Effect of mixing pumpkin powder with wheat flour on physical, nutritional and sensory characteristics of cookies. Int. J. Chem. Stud. 2020, 8, 1030–1035. | |
| dc.relation.referencesen | 1. The Addition of Pumpkin Flour Impacts the Functional and Bioactive Properties of Soft Wheat Composite Flour Blends URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/14/2/243 (Date of appeal 10.09.2025). | |
| dc.relation.referencesen | 2. Hussain, A.; Kausar, T.; Din, A.; Murtaza, M.A.; Jamil, M.A.; Iqbal, M.A.; Majeed, M.A.; Rafique, A.; Iftikhar, A.; Noreen, S.; et al. Production, characterization, food application and biological study of powder of pumpkin (Cucurbita maxima) parts (peel, flesh and seeds). Pure Appl. Biol.2023,12, 48–60. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Anitha, S.; Hn, R.; Ashwini, A. Effect of mixing pumpkin powder with wheat flour on physical, nutritional and sensory characteristics of cookies. Int. J. Chem. Stud. 2020, 8, 1030–1035. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 31 | |
| dc.citation.epage | 31 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Кузик В. М., Криськова Л. П. Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні вироби // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 31. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Kuzyk, V., Kravcheniuk, K., & Kryskova, L. P. (2025). Zbilshennia spozhyvannia bilka za rakhunok dodavannia harbuzovoho proteinu u khlibobulochni vyroby [Increasing protein consumption by adding pumpkin protein to baked products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 31. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Kuzyk V., Kravcheniuk K., Kryskova L. P. (2025) Zbilshennia spozhyvannia bilka za rakhunok dodavannia harbuzovoho proteinu u khlibobulochni vyroby [Increasing protein consumption by adding pumpkin protein to baked products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 31 [in Ukrainian]. | |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Kuzyk_V-Increasing_protein_consumption_31.pdf | 275,12 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| ICFSI_2025_Kuzyk_V-Increasing_protein_consumption_31__COVER.png | 1,15 MB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!