Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50130

Titulua: Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні вироби
Beste titulu batzuk: Increasing protein consumption by adding pumpkin protein to baked products
Egilea: Кузик, В. М.
Кравченюк, Христина Юріївна
Криськова, Ларіса Петрівна
Kuzyk, V.
Kravcheniuk, K.
Kryskova, L. P.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кузик В. М. Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні вироби / В. М. Кузик, Христина Юріївна Кравченюк, Ларіса Петрівна Криськова // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 31. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Кузик В. М., Криськова Л. П. Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні вироби // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 31.
Bibliographic citation (APA): Kuzyk, V., Kravcheniuk, K., & Kryskova, L. P. (2025). Zbilshennia spozhyvannia bilka za rakhunok dodavannia harbuzovoho proteinu u khlibobulochni vyroby [Increasing protein consumption by adding pumpkin protein to baked products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 31. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kuzyk V., Kravcheniuk K., Kryskova L. P. (2025) Zbilshennia spozhyvannia bilka za rakhunok dodavannia harbuzovoho proteinu u khlibobulochni vyroby [Increasing protein consumption by adding pumpkin protein to baked products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 31 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Gordailuaren-data: 25-Sep-2025
Date of entry: 28-Oct-2025
Argitalpen: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.6
Number of pages: 1
Page range: 31
Start page: 31
End page: 31
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50130
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://www.mdpi.com/2304-8158/14/2/243
References (Ukraine): 1. The Addition of Pumpkin Flour Impacts the Functional and Bioactive Properties of Soft Wheat Composite Flour Blends URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/14/2/243 (дата звернення 10.09.2025).
2. Hussain, A.; Kausar, T.; Din, A.; Murtaza, M.A.; Jamil, M.A.; Iqbal, M.A.; Majeed, M.A.; Rafique, A.; Iftikhar, A.; Noreen, S.; et al. Production, characterization, food application and biological study of powder of pumpkin (Cucurbita maxima) parts (peel, flesh and seeds). Pure Appl. Biol.2023,12, 48–60.
3. Anitha, S.; Hn, R.; Ashwini, A. Effect of mixing pumpkin powder with wheat flour on physical, nutritional and sensory characteristics of cookies. Int. J. Chem. Stud. 2020, 8, 1030–1035.
References (International): 1. The Addition of Pumpkin Flour Impacts the Functional and Bioactive Properties of Soft Wheat Composite Flour Blends URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/14/2/243 (Date of appeal 10.09.2025).
2. Hussain, A.; Kausar, T.; Din, A.; Murtaza, M.A.; Jamil, M.A.; Iqbal, M.A.; Majeed, M.A.; Rafique, A.; Iftikhar, A.; Noreen, S.; et al. Production, characterization, food application and biological study of powder of pumpkin (Cucurbita maxima) parts (peel, flesh and seeds). Pure Appl. Biol.2023,12, 48–60.
3. Anitha, S.; Hn, R.; Ashwini, A. Effect of mixing pumpkin powder with wheat flour on physical, nutritional and sensory characteristics of cookies. Int. J. Chem. Stud. 2020, 8, 1030–1035.
Content type: Conference Abstract
Bildumetan azaltzen da:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
ICFSI_2025_Kuzyk_V-Increasing_protein_consumption_31.pdf275,12 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
ICFSI_2025_Kuzyk_V-Increasing_protein_consumption_31__COVER.png1,15 MBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.