Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50196
| Назва: | Перспективність використання мальтитолу у технології виробництва булочок зниженої калорійності |
| Інші назви: | The prospect of using maltitol in the technology of production of low calorie bun buns |
| Автори: | Войтович, К. І. Voitovich, K. I. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Войтович К. І. Перспективність використання мальтитолу у технології виробництва булочок зниженої калорійності / К. І. Войтович // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 119. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування). |
| Бібліографічне посилання: | Войтович К. І. Перспективність використання мальтитолу у технології виробництва булочок зниженої калорійності // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 119. |
| Bibliographic citation (APA): | Voitovich, K. I. (2025). Perspektyvnist vykorystannia maltytolu u tekhnolohii vyrobnytstva bulochok znyzhenoi kaloriinosti [The prospect of using maltitol in the technology of production of low calorie bun buns]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 119. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Voitovich K. I. (2025) Perspektyvnist vykorystannia maltytolu u tekhnolohii vyrobnytstva bulochok znyzhenoi kaloriinosti [The prospect of using maltitol in the technology of production of low calorie bun buns]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 119 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Дата публікації: | 25-вер-2025 |
| Дата внесення: | 28-жов-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| УДК: | 664 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 119 |
| Початкова сторінка: | 119 |
| Кінцева сторінка: | 119 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50196 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| Перелік літератури: | 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Ding, S., Peng, B., Li, Y., & Yang, J. (2019). Evaluation of specific volume, texture, thermal features, water mobility, and inhibitory effect of staling in wheat bread affected by maltitol. Food chemistry, 283, 123-130. 3. Sahin, A. W., Axel, C., Zannini, E., & Arendt, E. K. (2018). Xylitol, mannitol and maltitol as potential sucrose replacers in burger buns. Food & function, 9(4), 2201-2212. |
| References: | 1. Kukhtyn, M., Kravchenyuk, K., Selskyi, V., Pokotylo, O., Vichko, O., Kopchak, N., & Hmelar, A. (2022). Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 24(97), 14-19. 2. Ding, S., Peng, B., Li, Y., & Yang, J. (2019). Evaluation of specific volume, texture, thermal features, water mobility, and inhibitory effect of staling in wheat bread affected by maltitol. Food chemistry, 283, 123-130. 3. Sahin, A. W., Axel, C., Zannini, E., & Arendt, E. K. (2018). Xylitol, mannitol and maltitol as potential sucrose replacers in burger buns. Food & function, 9(4), 2201-2212. |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Voitovich_K_I-The_prospect_of_using_maltitol_119.pdf | 274,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICFSI_2025_Voitovich_K_I-The_prospect_of_using_maltitol_119__COVER.png | 433,42 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.