Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50142

Назва: Підбір штамів та оцінка якості сирів з пліснявою
Інші назви: Selection of strains and quality evaluation of mould cheeses
Автори: Кухтин, М. В.
Kukhtyn, M. V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Кухтин М. В. Підбір штамів та оцінка якості сирів з пліснявою / М. В. Кухтин // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 43. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Бібліографічне посилання: Кухтин М. В. Підбір штамів та оцінка якості сирів з пліснявою // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 43.
Bibliographic citation (APA): Kukhtyn, M. V. (2025). Pidbir shtamiv ta otsinka yakosti syriv z plisniavoiu [Selection of strains and quality evaluation of mould cheeses]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 43. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kukhtyn M. V. (2025) Pidbir shtamiv ta otsinka yakosti syriv z plisniavoiu [Selection of strains and quality evaluation of mould cheeses]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 43 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 664
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 43
Початкова сторінка: 43
Кінцева сторінка: 43
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50142
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Перелік літератури: 1. Fox, P. F., McSweeney, L. H., Cogan, T. M., & Guinee, T. P. (2017). Fundamentals of Cheese Science. Springer.
2. Малишок І. О.; Фролова Ю. М. «Цвілеві гриби як показник натуральності продуктів харчування». 2018. PhD Thesis. Сумський державний університет.
3. Ryssel, A. A., et al. (2017). Cheese Ripening: A Review of the Biochemical and Microbial Changes
4. Кухтин, М., Цісарик, О., Салата, В., Коваль, Г., & Климик, В. (2024). Біоконсервування твердого сичужного сиру з використанням бактеріофагів. Здоров'я людини і нації, (3), 47-58. references_en=
References: 1. Fox, P. F., McSweeney, L. H., Cogan, T. M., & Guinee, T. P. (2017). Fundamentals of Cheese Science. Springer.
2. Malyshok I. O.; Frolova Yu. M. "Tsvilevi hryby yak pokaznyk naturalnosti produktiv kharchuvannia". 2018. PhD Thesis. Sumskyi derzhavnyi universytet.
3. Ryssel, A. A., et al. (2017). Cheese Ripening: A Review of the Biochemical and Microbial Changes
4. Kukhtyn, M., Tsisaryk, O., Salata, V., Koval, H., & Klymyk, V. (2024). Biokonservuvannia tverdoho sychuzhnoho syru z vykorystanniam bakteriofahiv. Zdorovia liudyny i natsii, (3), 47-58. references_en=
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.