Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50142

Titel: Підбір штамів та оцінка якості сирів з пліснявою
Övriga titlar: Selection of strains and quality evaluation of mould cheeses
Författare: Кухтин, М. В.
Kukhtyn, M. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кухтин М. В. Підбір штамів та оцінка якості сирів з пліснявою / М. В. Кухтин // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 43. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Кухтин М. В. Підбір штамів та оцінка якості сирів з пліснявою // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 43.
Bibliographic citation (APA): Kukhtyn, M. V. (2025). Pidbir shtamiv ta otsinka yakosti syriv z plisniavoiu [Selection of strains and quality evaluation of mould cheeses]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 43. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Kukhtyn M. V. (2025) Pidbir shtamiv ta otsinka yakosti syriv z plisniavoiu [Selection of strains and quality evaluation of mould cheeses]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 43 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Utgivningsdatum: 25-sep-2025
Date of entry: 28-okt-2025
Utgivare: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 43
Start page: 43
End page: 43
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50142
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
References (Ukraine): 1. Fox, P. F., McSweeney, L. H., Cogan, T. M., & Guinee, T. P. (2017). Fundamentals of Cheese Science. Springer.
2. Малишок І. О.; Фролова Ю. М. «Цвілеві гриби як показник натуральності продуктів харчування». 2018. PhD Thesis. Сумський державний університет.
3. Ryssel, A. A., et al. (2017). Cheese Ripening: A Review of the Biochemical and Microbial Changes
4. Кухтин, М., Цісарик, О., Салата, В., Коваль, Г., & Климик, В. (2024). Біоконсервування твердого сичужного сиру з використанням бактеріофагів. Здоров'я людини і нації, (3), 47-58. references_en=
References (International): 1. Fox, P. F., McSweeney, L. H., Cogan, T. M., & Guinee, T. P. (2017). Fundamentals of Cheese Science. Springer.
2. Malyshok I. O.; Frolova Yu. M. "Tsvilevi hryby yak pokaznyk naturalnosti produktiv kharchuvannia". 2018. PhD Thesis. Sumskyi derzhavnyi universytet.
3. Ryssel, A. A., et al. (2017). Cheese Ripening: A Review of the Biochemical and Microbial Changes
4. Kukhtyn, M., Tsisaryk, O., Salata, V., Koval, H., & Klymyk, V. (2024). Biokonservuvannia tverdoho sychuzhnoho syru z vykorystanniam bakteriofahiv. Zdorovia liudyny i natsii, (3), 47-58. references_en=
Content type: Conference Abstract
Samling:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
ICFSI_2025_Kukhtyn_M_V-Selection_of_strains_and_quality_43.pdf273,04 kBAdobe PDFVisa/Öppna
ICFSI_2025_Kukhtyn_M_V-Selection_of_strains_and_quality_43__COVER.png446,03 kBimage/pngVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!